Monologbonanza på Det Norske Teatret

Søknadsfrist
Dato 13. mar
Pris 100 kr
Tid 22:30 - 23:30

Om Åpent arrangement

Monologbonanza er en sjelden mulighet til å se råmateriale og arbeid i prosess. Dette er en arbeidsvisning der du får se resultatet av sesongens monologkurs. Kom og del opplevelsen med oss!

Dramaturg og regissør Harry Guttormsen har sammen med skuespillerne utforsket hvordan de kan skape sin egen tekst, både kollektivt og alene, både skriftlig og på gulvet. Fri for sjanger og format. I kveld deler disse modige skuespillerne sine råtekster med publikum – hva skjer da?

Skuespillere:
Kommer.

Settingen på Bikuben er hyggelig og uformell og du må gjerne ta deg et glass på tampen av arbeidsuken.

Velkommen skal du være!

Om monologkurs – Monologbonazasamarbeidet

I over ti år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger og uttrykk. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza på Bikuben på Det Norske Teatret. Det er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

Instruktør

Harry Guttormsen lever av og for ord. Tekster som skal leses, vurderes, bearbeides og videreutvikles for å bli til scenisk eller filmatisk handling eller tildeles stipender, priser eller produksjonstilskudd.

Her har han vært student, regissør, oversetter, dramaturg, dekan, daglig leder, filmkonsulent, juryleder eller fagfelle: Statens Teaterhøgskole, Trøndelag Teater, Teatret Vårt, Det Norske Teatret, Norsk Filmutvikling, Oslo Nye Teater, Fjensynteatret, Gullruten, Teater Fusentast, Nationaltheatret, Radioteatret, Riksteatret, Viken filmsenter, Nordland Teater, Haugesund Teater, Amandajuryen, Kilden Teater, Norsk Filminstitutt, Dramatikkfestivalen, Kulturrådet, KHiO, Filmkraft Rogaland, NRK Drama, Ibsenprisen.
Harry er styremedlem i Norsk Skuespillersenter.

Deltakerkriterier

Åpent for alle.

Sted

Arrangementet holdes på Bikuben, på Det Norske Teatret

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 13. mar
Pris 100 kr
Tid 22:30 - 23:30

Billett kjøpes hos Det Norske Teatret.