Plakat for Monologbonanza

Monologbonanza

Søknadsfrist
Dato 4. mai
Pris kr
Tid 19:00 - 21:00

Om Arbeidsvisning

Monologbonanza er muligheten til å se råmateriale og arbeid i prosess. Denne gangen får du oppleve resultatet av sesongens monologkurs «Din tekst – tett på», ledet av Linn Meyer Kongshavn.

Denne kvelden får du møte en gjeng scenekunstnere som har utforsket spørsmålene: Hva vil det si å gjøre en tekst til «sin egen»? Og hvordan gjør man det?

På scenen: TBA

Settingen på Monologbonanza er hyggelig og uformell, og du må gjerne ta deg et glass på tampen av arbeidsuken. Velkommen skal du være!

Om Monologkurs/Monologbonaza-samarbeidet
I over 12 år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger, uttrykk og formidlingsflate. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza. Dette er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

Les om høstens monologkurs «Din tekst – tett på» her: Monologkurs: Din tekst – tett på – Norsk Skuespillersenter

Instruktør

Linn Meyer Kongshavn er utdannet teaterregissør fra Rose Bruford College i England. Hun har drevet sitt eget kompani Oslo TeaterEnsemble, med fokus på ny dramatikk, skrevet og devised. Hun har jobbet ved flere av landets teatre, blant annet ved Teater Vestland med Gratis og uforpliktande verdivurdering, Teatret Vårt med Den lille havfruen av Mike Kenney og ved Haugesund Teater med Blackbird av David Harrower og Laughing Wild av Christopher Durang. En gjenganger i hennes kunstnerskap er kjærligheten for det nære og ekte, at historiene som fortelles skal være viktige og gjerne en miks av alvor og humor. Hun har forsket mye i kombinasjonen tekst, dans og lyd, og både barn og ungdommer har ofte vært en målgruppe hun har laget kunst for.
Ellers har Linn blant annet jobbet som produsent og kunstnerisk konsulent for Fortellerfestivalen, undervist i teater, skuespillerkunst og regi, holdt flere monologkurs for profesjonelle skuespillere, startet og drevet scenekunstnerkollektivet Torshovloftet, studert kunsthistorie på UiO, tatt masteremne i Kulturledelse på BI og har siden 2015 vært Kunstnerisk leder ved Norsk Skuespillersenter.

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Åpent for alle!

Sted

SALT - Art & Music

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 4. mai
Pris kr
Tid 19:00 - 21:00

Billetter kjøpes via SALT sine nettsider: www.salted.no