Rudi Skotheim Jensen

Prosjektfinansiering og praktisk økonomistyring

  • Pris 300
  • Dato 16/01/2020
  • Starttidspunkt 10:00
  • Sluttidspunkt 15:00
Søknadsfrist: 15. jan 2020

Kurset bygger på kurset «Excel og budsjettering for nybegynnere» og tar for seg både utarbeidelsen av en finansieringsplan og budsjettstyringen under en prosjektperiode.

Hva er gjennomføringskraften til prosjektet ditt? Et budsjett bygges opp av inntekter og utgifter, alle inntekter er ikke nødvendigvis statlige tilskudd, så hvilke andre kapitalmuligheter har ditt prosjekt? Hvordan kan man bygge en robust og vakker finansieringsplan bestående av mange inntektskilder? Vi snakker om sponsorer, samarbeidspartnere, egeninnsats, billetter, crowdfunding og residenser som en del av prosjektets gjennomføringskraft. Praktisk økonomistyring handler om å styre budsjettene gjennom prosjektperioden. Hvordan du holder kontroll og fører regnskap i prosjektperioden. Hvilke risikoer har en scenekunstproduksjon og hvordan behandler du disse?

I dette kurset skal vi
– Analysere eksisterende budsjetter
– Undersøke andre inntektskilder utover tilskuddsøkonomi
– Diskutere og arbeide med økonomistyringen og regnskapsføring i prosjektperioden

Deltakerkriterier:
Kurset passer for alle som ønsker å jobbe med prosjektformatet. Kursdeltakere må ha med seg egen datamaskin med regnskapsprogrammet EXCEL tilgjengelig.

Forberedelser til kurs:
Om det er noe du spesifikt lurer på eller ønsker kurset skal gå igjennom, send spørsmål i forkant av kurset, senest en uke i forkant.

Har du spørsmål til, ta gjerne kontakt med Rudi Skotheim Jensen på rudi@skuda.no

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted

I samarbeid med: