Illustrasjonslogo: Frilansprisen 2016 - nominér din kandidat innen 15.desember

Nominer din kandidat til Frilansprisen

  • Dato 15/12/2016
  • Sluttidspunkt 23:59
Søknadsfrist: 15. des 2016

Etter fjorårets suksess, åpner vi igjen opp for en nasjonal nominasjonsprosess. Hva betyr det? Jo, vi ønsker at DU sender inn et forslag til en kandidat du mener fortjener denne prisen, sammen med en god begrunnelse for hvorfor denne kandidaten er verdig.

– Vet du om en frilansskuespiller du mener fortjener å bli sett for sin innsats i feltet? Send det inn i skjemaet under, davel!

 

Hvem kan nomineres?

Frilansprisen skal hedre en frilansskuespiller som i sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, har vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Juryen består av fjorårets vinner, leder av Norsk Skuespillerforbund og en representant for Norsk Skuespillersenter velger ut tre nominerte blant forslagene som har kommet inn, som blir invitert til prisutdelingen, der selve vinneren blir annonsert.

 

Kom på prisutdeling!

Frilansprisen 2016 deles ut torsdag 23. mars 2017 kl 19.00 på Caféteatret. Fjorårets arrangement på Caféteatret ble en utrolig hyggelig, rørende og morsom kveld. Våre nominerte frilansere og vinneren av prisen ble presentert og hedret, underholdningen var herlig og stemningen den beste. Dette akter vi å gjenta – og som vi gleder oss til Frilansprisen 2016! Sett av datoen, og bli med på feiringen!

Deltakerkriterier
Søknad

I samarbeid med: