Jens Gulliksen og Liliana Swirska

Acting for Animation

  • Pris 2000/1500
  • Sted Tønsberg
  • Startdato 20/01/2024
  • Sluttdato 21/01/2024
  • Starttidspunkt 15-19/14-18
Søknadsfrist: 19. jan 2024 Løpende opptak

Dette kurset gir en grundig innføring i stegene en animatør går gjennom, fra idé til ferdig filmscene. Kurset utforsker også hvordan stop motion-animasjon kan berike teateranimasjon.

Metodene du vil lære på dette kurset tar utgangspunkt i hvordan animatører planlegger scener i en spillefilm-produksjon. Vi arbeider med analyse av skuespill og rutiner for en troverdig overføring av bevegelse, emosjon og intensjon.

Kurset er et praktisk kurs som går over to halve dager (lørdag-søndag) med kursholdere Jens Gulliksen og Liliana Swirska. Kurset henger tematisk sammen med seminaret «Figur i Film og Fjernssyn» som går samme helg, samme sted, og kursdeltakere får fri inngang på seminaret inkludert i kursavgiften.

Kursavgiften inkluderer materialer og utstyr, lunsj begge dager, og fri inngang på seminaret «Figur i Film og Fjernsyn».
Når det nærmer seg kursstart får du som påmeldt detaljert informasjon med eventuelle forberedelser og eventuelt personlig utstyr som skal tas med. Informasjonen kommer til den epost-adressen du bruker når du melder deg på.

TIDSPUNKTER
Lørdag 20. januar: 15:00-19:00
Søndag 21. januar: 14:00-18:00

Rabattert pris for medlemmer i UNIMA Norge.

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted

I samarbeid med: