Bilde for kurs

Acting for Animation
med Jens Gulliksen og Liliana Swirska

Søknadsfrist   Løpende
Dato 20. jan – 21. jan
Pris 2000/1500 kr
Tid 15-19/14-18

Om Workshop

Dette kurset gir en grundig innføring i stegene en animatør går gjennom, fra idé til ferdig filmscene. Kurset utforsker også hvordan stop motion-animasjon kan berike teateranimasjon.

Metodene du vil lære på dette kurset tar utgangspunkt i hvordan animatører planlegger scener i en spillefilm-produksjon. Vi arbeider med analyse av skuespill og rutiner for en troverdig overføring av bevegelse, emosjon og intensjon.

Kurset er et praktisk kurs som går over to halve dager (lørdag-søndag) med kursholdere Jens Gulliksen og Liliana Swirska. Kurset henger tematisk sammen med seminaret «Figur i Film og Fjernssyn» som går samme helg, samme sted, og kursdeltakere får fri inngang på seminaret inkludert i kursavgiften.

Kursavgiften inkluderer materialer og utstyr, lunsj begge dager, og fri inngang på seminaret «Figur i Film og Fjernsyn».
Når det nærmer seg kursstart får du som påmeldt detaljert informasjon med eventuelle forberedelser og eventuelt personlig utstyr som skal tas med. Informasjonen kommer til den epost-adressen du bruker når du melder deg på.

TIDSPUNKTER
Lørdag 20. januar: 15:00-19:00
Søndag 21. januar: 14:00-18:00

Rabattert pris for medlemmer i UNIMA Norge.

Instruktør

Jens Jonathan Gulliksen har 20 års erfaring som animatør og animasjonsregissør og har opparbeidet et solid omdømme i den internasjonale stop-motion spillefilm-industrien. Han har arbeidet på flere høyt profilerte produksjoner for navn som Tim Burton, Wes Anderson og Laika Studios. Filmer inkluderer Corpse BrideFantastic Mr. FoxFrankenweenie og Mysteriet Herr Link. Norske filmer inkluderer Jul i FlåklypaHakkebakkeskogen og Kardemomme By. I Kardemommebyfilmen hadde Gulliksen dukkeregie og arbeidet med å gi animasjonen et manuelt uttrykk, så her har han begynt å tenke på sammenhengen mellom figurteater og film med figurer.

Liliana Swirska er utdannet ved kunstakademiet i Warzawa og har arbeidet i det norske animasjonsfilm-miljøet siden 2000-tallet. Hun er modellbygger, skulptør og aimatør og har blant annet vært involvert i filmer som Folk og røvere i Kardemomme byDyrene i HakkebakkeskogenKnertenPittpullterje, og flere av filmene om Solan og Ludvig: Jul i FlåklypaHerfra til Flåklypa og Månelyst i Flåklypa. Hun har også erfaring som lærer i animasjon.

Deltakerkriterier

Profesjonelle figurspillere, animatører, instruktører, regissører og dukkemakere.

Sted

Papirhuset teater

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist   Løpende
Dato 20. jan – 21. jan
Pris 2000/1500 kr
Tid 15-19/14-18