Åpent hus 2021

Søknadsfrist
Dato 8. jan
Pris 0,- kr
Tid 15:00 - 16:30

Om Åpent arrangement

Norsk Skuespillerforbund, Skuespiller- og danseralliansen, Norske Dansekunstnere og Norsk Skuespillersenter gjentar fjorårets suksess og inviterer til Åpent hus!

Welhavens gate 1 er et kraftsenter for skuespillere og dansekunstnere. Huset rommer hele fire organisasjoner som jobber og brenner for det samme; å ivareta dine interesser. Vi er her for at du skal få være kreativ og i utvikling, samtidig som du har en trygg arbeidshverdag.

Åpent hus arrangeres for at du skal få bli ordentlig kjent med oss og vi med deg. For å sikre oss et smittefritt arrangement, møtes vi i år på zoom. Vi byr på et aktuelt og lærerikt program, en guidet tur på huset og generelt god stemning.

Huset er åpent mellom 15:00 og 16:30. Alle organisasjonene er tilgjengelige for spørsmål på chat. Når vi samler husets kompetanse kan vi hjelpe deg med (nesten) alt.

 

Faglig program underveis på den guidede turen:
Hvordan overlever jeg som frilanser? Med Linn Meyer Kongshavn.
Hvorfor er jeg skuespiller? Hva er det som dypest sett motiverer meg og er drivkraften i yrkesvalget mitt? I en tid der vi på alle måter utfordres og uforutsigbarheten er altoverskyggende, løfter vi blikket og snakker om styrker og overlevelsestaktikker/overlevelsesstrategier.

 

En samtale om skuespillernes hverdag under korona, med Knut Alfsen og Eirin Schanke Aavik.
Forbundsleder Knut Alfsen og jurist Eirin Aavik skal snakke om de utfordringene skuespillerne står overfor under koronapandemien, fra et rettslig og et kulturpolitisk standpunkt. I løpet av samtalen vil de snakke om de nye «koronaklausulene» som stadig dukker opp i kontraktene, i tillegg til noen konkrete eksempler på utfordringer skuespillere har havnet i de siste månedene.

Veien videre mot et mer inkluderende og mangfoldig scenekunstfelt, med Thomas Prestø og Grace Tabea Tenga.
Samtale om inkludering og mangfold i scenekunstfeltet. Hvorfor er det slik at noen har lettere tilgang enn andre?  Hvordan kan vi møte disse utfordringene, og hvilke konkrete tiltak kan settes igang slik at vi begynner å tråkke opp nye stier mot et mer inkluderende og mangfoldig scenekunstfelt.

IT Sikkerhet og Forståelse, med Nina Bjørneby Kirkhusmo.
Det handler om å senke skuldrene! Få bedre forståelse av bruken i teknologien og eksisterende trusler. Praktiske og forebyggende sikkerhetstiltak du kan gjøre.

Velkommen skal du være!

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Sted

Digitalt fra Welhavensgate 1

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 8. jan
Pris 0,- kr
Tid 15:00 - 16:30

Arrangementet er gratis, følg Facebookarrangementet vårt HER eller logg deg direkte på Zoom, HER 🙂

Direktesendingen foregå 8. januar.

Hjertelig velkommen!