Åpent hus

Søknadsfrist 6. feb
Dato 7. feb
Pris kr
Tid 14:00 - 18:00

Om Åpent arrangement

Norsk Skuespillerforbund, Skuespiller- og danseralliansen, Norske Dansekunstnere og Norsk Skuespillersenter gjentar fjorårets suksess og inviterer til Åpent hus!

Welhavens gate 1 er et kraftsenter for skuespillere og dansekunstnere. Huset rommer hele fire organisasjoner som jobber og brenner for det samme; å ivareta dine interesser. Vi er her for at du skal få være kreativ og i utvikling, samtidig som du har en trygg arbeidshverdag.

Åpent hus arrangeres for at du skal få bli ordentlig kjent med oss og vi med deg. Vi byr på et aktuelt og lærerikt program, enkel servering og god stemning.

Kom når du vil mellom 14:00 og 18:00. Alle organisasjonene er tilgjengelige for spørsmål eller en uformell prat. Når vi samler husets kompetanse kan vi hjelpe deg med (nesten) alt.

PROGRAM FOR DAGEN

Kommer.

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Sted

Welhavensgate 1, Oslo

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 6. feb
Dato 7. feb
Pris kr
Tid 14:00 - 18:00

Arrangementet er gratis, men med tanke på beregning av servering vil vi gjerne vite om du kommer – så meld deg på her!
Hjertelig velkommen.

  • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Min CV kan deles med kursholder og/eller andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for kurset.