Åpent hus

Søknadsfrist 8. feb
Dato 11. feb
Pris kr
Tid 14:00 - 18:00

Om Åpent arrangement

Norsk Skuespillerforbund, Skuespiller- og danseralliansen, Norske Dansekunstnere og Norsk Skuespillersenter gjentar fjorårets suksess og inviterer til Åpent hus!

Welhavens gate 1 er et kraftsenter for skuespillere og dansekunstnere. Huset rommer hele fire organisasjoner som jobber og brenner for det samme; å ivareta dine interesser. Vi er her for at du skal få være kreativ og i utvikling, samtidig som du har en trygg arbeidshverdag.

Åpent hus arrangeres for at du skal få bli ordentlig kjent med oss og vi med deg. Vi byr på et aktuelt og lærerikt program, en guidet tur på huset og generelt god stemning.

Huset er åpent mellom 14:00 og 18:00. Alle organisasjonene er tilgjengelige for spørsmål. Når vi samler husets kompetanse kan vi hjelpe deg med (nesten) alt.

Velkommen skal du være!

Instruktør

Program kommer

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Sted

Welhavens gate 1

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 8. feb
Dato 11. feb
Pris kr
Tid 14:00 - 18:00

  • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Min CV kan deles med kursholder og/eller andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for kurset.