Publikumspåmelding

Søknadsfrist 25. okt
Dato 2. nov
Pris 0,- kr
Tid 10:00 - 15:00

Om

I samarbeid med Norsk Skuespillerforbund, Norsk Teater- og Orkesterforening og Riksteatret, ønsker vi teater- og filmbransjen hjertelig velkommen til Årlig Audition – for både nyutdannede og etablerte skuespillere, innlemmet i ett og samme arrangement.

På grunn av korona og smittevern, legges årets arrangement opp på denne måten: Vi har doblet kapasiteten og hele 72 skuespillere får muligheten! Det blir både publikum i salen og arrangementet strømmes.

Denne dagen gir deg muligheten til å orientere deg om nye så vel som mer etablerte skuespillere. I tillegg får du treffe kolleger og andre bransjefolk. Det serveres lunsj.

Årlig audition gir unge og etablerte skuespillere en mulighet til å presentere seg for mange potensielle arbeidsgivere på én gang: Alle landets teatersjefer, instruktører, dramaturger, film- og TV-produsenter, castingbyråer og andre som arbeider profesjonelt med skuespillere inviteres.

OM ÅRLIG AUDITION

Tidspunkt:
Kl 10.25 – 15.00 (registrering fra kl 10.00)

Skuespillernes deltakelseskriterier:

 1. Nyutdannet i utlandet:
  • Krav for deltakelse er Bachelor-grad i utøvende skuespillerkunst.
  • Det må være maks tre år siden avsluttet utdanning (2017).
 1. Nyutdannet i Norge:
  • Krav for deltakelse er Bachelor-grad i utøvende skuespillerkunst.
  • Det må være maks tre år siden avsluttet utdanning (2017).
 2. Etablert:
  • Minst fire års profesjonell erfaring som etter endt bachelorgrad (2016).
  • Har skuespilleren ikke en bachelorgrad i utøvende skuespillerkunst er kravet: Syv års profesjonell erfaring. Hen må i denne tiden ha vært jevnt over aktiv som skuespiller. Deler av denne tiden kan hen ha vært under utdanning i utøvende skuespillerkunst.

Hvordan foregår det: 

 • Hver deltaker har to minutter til rådighet. Tiden inkluderer inn- og utgang.
 • Alle skal fremføre en tekst av eget valg.
 • Ønsker de også å fremføre en sang, inngår denne i tildelt tid.
 • Alle tekster må fremføres på norsk, mens sanger kan være på valgfritt språk.

Uttak:

Erfaringsmessig er det flere søkere enn plasser. Uttaket vil foretas av en komité bestående av representanter fra Norsk Skuespillersenter, Norsk Skuespillerforbund og Norsk Teaterlederforum / Norsk Teater- og Orkesterforening. Søkere med godkjent skuespillerutdanning som ikke tidligere har deltatt, vil prioriteres.

 

 

Deltakerkriterier

Vil du være publikum?

Årlig audition er kun åpent for et bransjepublikum. Vi inviterer teatersjefer, regissører, castere, produsenter, filmregissører, dramaturger og skuespillere som selv regisserer og produserer til et spennende og variert arrangement!

Sted

Audition holdes i Riksteatret sine lokaler

I samarbeid med

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist 25. okt
Dato 2. nov
Pris 0,- kr
Tid 10:00 - 15:00