CODAseminar
med Susie Davies

Søknadsfrist
Dato 9. okt
Pris kr
Tid 12:30 - 14:30

Om Workshop

Suzie forteller – For dansefeltet, kulturinteresserte, personer med funksjonsvariasjoner. 

Presenteres i samarbeid med Nettverket Et langt liv i scenekunsten (ELLIS). Nettverket består av fem av landets kompetansesentre for scenekunst: Skuespiller- og danseralliansen, Musikkteaterforum, Norsk Skuespillersenter,PRODA – Profesjonell Dansetrening, Balansekunst og PRAXIS Oslo.

Hvilken innflytelse har slike begrensninger på menneskekroppen, når konteksten er utøvelse av kontemporær koreografi?
På hvilken måte kan min historie påvirke – sosialt, kulturelt, politisk?

I dette seminaret deler Suzie Davies sine erfaringer med måten kronisk sykdom har påvirket hennes profesjonelle liv. Hun har begynt å inkludere temaet «usynlig funksjonsnedsettelse» i sitt arbeid, og ved å stille både seg selv og publikum spørsmål håper hun å igangsette en tankeprosess rundt et tema man sjelden snakker om i dansekretser.

Instruktør

Suzie Davies er en danser, koreograf, skuespiller og skribent fra Leeds, bosatt i Oslo. Suzie startet sin profesjonelle karriere hos koreograf og regissør Janet Smith, ved Uppercut Danseteater i København, før hun etablerte seg som medlem av Carte Blanche i Bergen i 1995. De følgende ni årene nøt hun godt av variasjonen en tilværelse i et repertoar-kompani gir, og lærte mye av å måtte tilpasse seg den artistiske profilen til tre forskjellige regissører – i tillegg til frilansarbeidet hun gjorde for Ingun Bjørnsgaard-prosjektet. Suzie har jobbet som frilansartist siden 2004, innen flere genrer og med forskjellige koreografer. I 2017 stod hun for åpningen av Bergen Internasjonale Festival sammen med Andrew Wale (Winter Guests). Suzies hovedfokus er fortsatt rettet mot hennes eget kompani, DEED, hvor hun og partneren Mattias for tiden er i gang med deres femte produksjon sammen.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle deltakere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring, med følgende bakgrunn:

Profesjonelle scenekunstnere.

Sted

Rom For Dans

I samarbeid med

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist
Dato 9. okt
Pris kr
Tid 12:30 - 14:30