Guro von Germeten

Complete Vocal Technique

  • Pris 500/400/gratis
  • Sted Verkstedhallen, Kristiansand
  • Startdato 28/11/2020
  • Sluttdato 29/11/2020
  • Starttidspunkt 10:00
  • Sluttidspunkt 17:00

Har du lyst til å bruke stemmen din akkurat som du vil uten å bli hes og sliten? Har du lyst til å leke med de mange mulighetene som bor i nettopp din stemme? Ønsker du å prøve deg på en helt ny sjanger? Ønsker du å nå høyere eller lavere toner, ha mer eller mindre volum?

I samarbeid med Scenekunst Sør, tilbyr vi et introduksjonskurs i Komplett Sangteknikk!

For hvem
Introduksjonskurs i CVT, Komplett Sangteknikk, egner seg både for deg som er helt nybegynner, samt deg som har sunget mye – men ønsker å lære mer om CVT og stemmeteknikk.

Om kurset
I løpet av helgen kommer vi til å fordype oss i grunnleggende prinsipper for stemme og sang, stemmens fire funksjoner, klangfarger, effekter, formidling og repertoar. Guro underviser også åpent rundt hva og hvordan hun tenker når hun bruker CVT i undervisningen, så kurset vil egne seg godt for deg som er pedagog også.

Begge kursdager vil bestå av en teoridel, samt en bolk med masterclasses, hvor du bestemmer selv hva du ønsker å jobbe med. Du kan også jobbe med talestemmen om du ønsker det også. Best utbytte av kurset får du, om du har med deg en sang med konkrete utfordringer eller tanker om hva du ønsker å jobbe med. Her er alt mulig: Vi jobber med Complete Vocal Technique helt uavhengig av sjanger.

Pianist vil være til stede under kurset.

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris (400,-).
Kurset er gratis for medlemmer av Scenekunst Sør.

Tusen takk for en utrolig inspirerende helg! Virkelig inspirert til å lære mer om CVT – og bergtatt av imponerende formidlingsevne og energi som fikk alle kursdeltakerne til å blomstre! Dette var gøy! – tidligere kursdeltager, Berlevåg

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Søknad

I samarbeid med: