Complete Vocal Technique
med Guro von Germeten

Søknadsfrist
Dato 28. nov – 29. nov
Pris 500/400/gratis kr
Tid 10:00 - 17:00

Om Kurs

Har du lyst til å bruke stemmen din akkurat som du vil uten å bli hes og sliten? Har du lyst til å leke med de mange mulighetene som bor i nettopp din stemme? Ønsker du å prøve deg på en helt ny sjanger? Ønsker du å nå høyere eller lavere toner, ha mer eller mindre volum?

I samarbeid med Scenekunst Sør, tilbyr vi et introduksjonskurs i Komplett Sangteknikk!

For hvem
Introduksjonskurs i CVT, Komplett Sangteknikk, egner seg både for deg som er helt nybegynner, samt deg som har sunget mye – men ønsker å lære mer om CVT og stemmeteknikk.

Om kurset
I løpet av helgen kommer vi til å fordype oss i grunnleggende prinsipper for stemme og sang, stemmens fire funksjoner, klangfarger, effekter, formidling og repertoar. Guro underviser også åpent rundt hva og hvordan hun tenker når hun bruker CVT i undervisningen, så kurset vil egne seg godt for deg som er pedagog også.

Begge kursdager vil bestå av en teoridel, samt en bolk med masterclasses, hvor du bestemmer selv hva du ønsker å jobbe med. Du kan også jobbe med talestemmen om du ønsker det også. Best utbytte av kurset får du, om du har med deg en sang med konkrete utfordringer eller tanker om hva du ønsker å jobbe med. Her er alt mulig: Vi jobber med Complete Vocal Technique helt uavhengig av sjanger.

Pianist vil være til stede under kurset.

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris (400,-).
Kurset er gratis for medlemmer av Scenekunst Sør.

Tusen takk for en utrolig inspirerende helg! Virkelig inspirert til å lære mer om CVT – og bergtatt av imponerende formidlingsevne og energi som fikk alle kursdeltakerne til å blomstre! Dette var gøy! – tidligere kursdeltager, Berlevåg

Instruktør

Guro von Germeten er sanger og låtskriver med utdannelse fra Konservatoriet i Stavanger, Universität der Musik and Darstellende Kunst, Wien og Complete Vocal Institute i København. For tiden er hun stipendiat ved Norges Musikkhøyskole, hvor hun forsker på vokal i nyskrevet amerikansk musikkteater. Hun har turnert inn og utland med sitt lille røde trekkspill og mottatt Statens Kunstnerstipend og Prøysens kunststipend som populærkomponist. Guro underviser i vokal og stemmebruk og brukes som kursholder og moderator innenfor sang- og relaterte bransjefag. Hun har bred sceneerfaring som spenner fra korist for CC Cowboys, via en rekke Rikskonsert og DKS-turneer, til Les Miserables ved Folketeateret. vongermeten.no

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle deltakere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring, med følgende bakgrunn:

Skuespillere, dansere, performance-artister.

Sted

Kongensgate 2

I samarbeid med

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist
Dato 28. nov – 29. nov
Pris 500/400/gratis kr
Tid 10:00 - 17:00