Bilde av skuespillere i dubbestudio

Erik Skøld

Dubbekurs

  • Pris 2000
  • Sted Oslo
  • Startdato 01/03/2024
  • Sluttdato 02/03/2024
  • Starttidspunkt 17-21
  • Sluttidspunkt 11-15
Søknadsfrist: 4. feb 2024

Ønsker du om å jobbe med dubbing og stemmeskuespill?
Vi er glade for å kunne tilby dette populære to-dagers dubbekurset på nytt – for deg som ønsker å utvikle deg som stemmeskuespiller!

Målet med kurset er å gi deg kunnskap, selvtillit og kompetanse slik at du er godt rustet til å kunne gjøre profesjonelle dubbejobber i studio.

Praktisk gjennomføring

Kurset består av en kombinasjon av læring gjennom utprøving/praktisk arbeid og observasjon av andres arbeid. Alle kursdeltagere vil ha én dubbesesjon med ulike karakterer i studio hver dag, og alle observerer hverandres arbeid. Det blir en egen økt med bransjekunnskap hvor vi går gjennom dubbeprosessen fra A-Å, bransjens oppbygning, hvordan søke jobb, osv.

Jeg hadde aldri dubbet før, så jeg lærte masse ved å være med på dette kurset. Jeg fikk prøvd meg på å dubbe flere forskjellige karakterer. Det ble lagt opp til en skikkelig gøy dag i studio, så dette kurset er virkelig å anbefale! Etter kurset har jeg fått jobbe som stemmeskuespiller på flere serier, og fått oversette flere manus for dubbing.

Sitat fra tidligere kursdeltaker, Sofie Huijs

Kurset går over to dager og vil bli avholdt i lydstudioene til Nitro, like ved Alexander Kiellands plass.

FORBEREDELSER
Det er ingen forberedelser, men det blir en lang dag i studio så det er lurt å spise før du kommer. Ønsker du å varme opp stemmen på forhånd er det fint, men ikke et krav. Ingen tidligere erfaring med dubbing kreves.

TID
Fredag: 17:00 – 21:00
Lørdag: 11:00 – 15:00

TA MED
Ta gjerne med en vannflaske. Vi stiller med kaffe, te og frukt.

BEKLEDNING
Ingen spesiell bekledning er nødvendig.

SPRÅK
Kurset foregår på norsk.

INNSPILLING AV STEMMEPRØVE
Alle som deltar på kurset vil få tilbud om å gjøre opptak av en stemmeprøve i etterkant av kurset. Dette må bekostes av deltageren selv og koster kr. 1500,-. Prisen inkluderer innspilling med instruktør og tekniker i studio og ferdigstilling av lydfil. Vennligst kryss av i søknadsskjemaet dersom dette kan være av interesse. NB! Dette er ikke bindende, vil ønsker bare å undersøke hvor stor interessen er.

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Søknad