ELLIS- Foreldre i kunsten

Søknadsfrist 14. okt
Dato 21. okt
Pris 150 kr
Tid 09:30 - 15:30

Om Seminar

Er du kunstner og forelder? Eller tenker du på å få barn og ønsker mer informasjon om støtte, strukturer og praktiske erfaringer fra andre kunstnere?

For å ha et godt utgangspunkt for seminaret ønsker vi at du svarer på noen spørsmål. Her er en lenke til undersøkelsen, svarfrist 31.aug:
https://no.surveymonkey.com/r/R3XYF6K

Dette seminaret deler ferske data fra vår undersøkelse om å være ‘Foreldre i kunsten i Norge, forskning fra bevegelseskunstner Katelyn Skellly samt informasjon og debatt med organisasjonen Balansekunst. Ilse Ghekiere og Olive Bieringa fra PRAXIS Oslo fasiliterer dagen med tid for fysisk utfoldelse og utveksling av praktiske erfaringer.

Dagen er delt i to 2.5 timers bolker som man kan delta på separat eller som en hel dag.

Instruktør

Seminaret er arrangert av «Et langt liv i scenekunsten» (ELLIS), i samarbeid med Balansekunst.

ELLIS er et nettverk for erfaringsutveksling og kompetanse. Nettverket består av samarbeidspartnerne Musikkteaterforum, Norsk Skuespillersenter, PRODA – Profesjonell Dansetrening, CODA Oslo International Dance Festival, PRAXIS Oslo og Skuespiller- og danseralliansen som sammen gjør ulike tiltak for å bedre scenekunstfeltet.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle deltakere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring, med følgende bakgrunn:

Scenekunstnere fra teater, dans, musikk, musikkteater, scenekunstpedagoger.

Sted

Oslo Parkour Park

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 14. okt
Dato 21. okt
Pris 150 kr
Tid 09:30 - 15:30