Excel og budsjettering
med Rudi Skotheim Jensen

Søknadsfrist 11. jan
Dato 16. jan
Pris 300 kr
Tid 10:00 - 15:00

Om Kurs

Introduksjonskurs til regnskapsprogrammet Excel, strukturert rundt den praktiske oppgaven å utarbeide et produksjonsbudsjett.

Kurset er en a-b-c-innføring i Excel, der du skal bli venn med Excel og lage et budsjett. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall.

Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett – og prosjektøkonomiforståelse som kan brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter.

Instruktør

Kursholder Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved École supérieure des arts du cirque (ESAC) i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet internasjonalt i en rekke scenekunstproduksjoner.  Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt de som blir til kunst.

Deltakerkriterier

Kurset passer for alle profesjonelle utøvere som ønsker en introduksjon til Excel og prosjektformatet. Kursdeltakere må ha med seg egen datamaskin med regnskapsprogrammet Excel (oppdatert utgave) tilgjengelig.

Sted

Kurset holdes hos Norsk Skuespillersenter i Welhavens gate 1

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 11. jan
Dato 16. jan
Pris 300 kr
Tid 10:00 - 15:00