Foreslå din kandidat!

Søknadsfrist 16. Jun
Dato 16. Jun
Pris kr
Tid

Om Nominasjon

Vet du om en frilansskuespiller som fortjener å hedres for sin innsats i feltet?

 

Vi ønsker at DU sender inn et forslag til en kandidat du mener fortjener denne prisen, sammen med en god begrunnelse for hvorfor denne kandidaten er verdig. Bruk skjemaet under og send oss din kandidat. Det er begrunnelsene juryen velger ut i fra, så husk å skrive en god og fyldig begrunnelse.

HVEM KAN NOMINERES?

Frilansprisen skal hedre en frilansskuespiller som i løpet av det siste året og/eller i sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, har vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Juryen består av fjorårets vinnere Jonas og Anders Kippersund, leder av Norsk Skuespillerforbund Knut Alfsen og en representant for Norsk Skuespillersenter. Juryen velger ut årets vinner blant forslagene som har kommet inn. Vinneren blir annonsert på prisutdelingen, der vinneren såklart også blir invitert for å ta i mot prisen.

KOM PÅ PRISUTDELING!

Årets Frilansprisutdeling vil finne sted på kvelden den 28.august under Oslo Fringe Festival . Mer informasjon kommer.

 

Deltakerkriterier

Alle i feltet kan sende inn sitt kandidatforslag.

NB: Begrunnelsene er avgjørende for hvem juryen velger blant de nominerte, så husk å skrive en god og fyldig begrunnelse for hvorfor den du foreslår burde vinne Frilansprisen.

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist 16. Jun
Dato 16. Jun
Pris kr
Tid