Foreslå din kandidat

Søknadsfrist 2. feb
Dato 2. feb
Pris kr
Tid

Om Nominasjon

Vet du om en frilansskuespiller som fortjener å hedres for sin innsats i feltet?

 

Vi ønsker at DU sender inn et forslag til en kandidat du mener fortjener denne prisen, sammen med en god begrunnelse for hvorfor denne kandidaten er verdig. Bruk skjemaet under og send oss din kandidat. Det er begrunnelsene juryen velger ut i fra, så husk å skrive en god og fyldig begrunnelse.

HVEM KAN NOMINERES?

Frilansprisen skal hedre en frilansskuespiller som i løpet av det siste året og/eller i sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, har vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Juryen består av fjorårets vinner Jan Neal Holden, leder av Norsk Skuespillerforbund Knut Alfsen og en representant for Norsk Skuespillersenter. Juryen velger ut tre nominerte blant forslagene som har kommet inn og disse tre inviteres til prisutdelingen, hvor selve vinneren blir annonsert.

KOM PÅ PRISUTDELING!

Frilansprisen er del av Heddadagenes offisielle program, og deles ut på kveldstid torsdag 11. juni 2020 på Caféteatret/Nordic Black Theatre. 

Arrangementet er kjent for å være hyggelig, rørende og morsomt. Våre nominerte frilansere blir presentert og hedret, vinneren av prisen annonseres, underholdningen er herlig og stemningen den beste. Sett av datoen, og bli med på feiringen!

Deltakerkriterier

Alle i feltet kan sende inn sitt kandidatforslag.

NB: Begrunnelsene er avgjørende for hvem som til slutt blir nominert, så husk å skrive en god og fyldig begrunnelse for hvorfor den du foreslår burde vinne Frilansprisen.

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 2. feb
Dato 2. feb
Pris kr
Tid
  • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Opplysningene kan deles med nominasjonskomiteen og andre relevante parter når det er hensiktsmessig for nomineringsprosessen.