Bilde fra Frilansprisen med teksten Foreslå din kandidat

Forslag til Frilandspriskandidat

  • Pris Gratis
  • Dato 01/05/2022

Vet du om en frilansskuespiller som fortjener å hedres for sin innsats i feltet?

Vi ønsker at DU sender inn et forslag til en kandidat du mener fortjener denne prisen, sammen med en god begrunnelse for hvorfor denne kandidaten er verdig. Bruk skjemaet under og send oss din kandidat. Det er begrunnelsene juryen velger ut i fra, så husk å skrive en god og fyldig begrunnelse.

HVEM KAN NOMINERES?

Frilansprisen skal hedre en frilansskuespiller som i løpet av det siste året og/eller i sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, har vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Juryen består av fjorårets vinner Ida Løken Valkeapää, leder av Norsk Skuespillerforbund Knut Alfsen og en representant for Norsk Skuespillersenter. Juryen velger ut årets vinner blant forslagene som har kommet inn. Vinneren blir annonsert på prisutdelingen, der vinneren såklart også blir invitert for å ta i mot prisen.

Les mer om Frilandsprisen her.

 

Deltakerkriterier

I samarbeid med: