Plakat for arrangment

ELLIS - Et Langt Liv I Scenekunsten

Fremtidens arbeidsmarked

  • Pris Gratis
  • Sted Oslo
  • Dato 11/06/2024
  • Starttidspunkt 09:00
  • Sluttidspunkt 11:30

Det er ikke første gangen verden går gjennom en teknologisk revolusjon. Fra oppfinnelsen av trykkpressen til den industrielle revolusjonen har historien gang på gang vist oss hvordan teknologiske fremskritt kan forandre måten vi lever, arbeider og skaper på. Og nå står kunstverdenen midt i en lignende endring.

I dag er vi omgitt av en rekke nye teknologier som utfordrer våre tradisjonelle oppfatninger. Fra virtual reality og augmented reality til kunstig intelligens og digitale produksjonsverktøy; mulighetene er endeløse.

Med dette seminaret har vi som mål å gjøre din arbeidsdag litt enklere ved å utforske og diskutere hvordan teknologien kan være en ressurs for deg som scenekunstner – samtidig som vi beholder føttene på jorden og er bevisste på hvilke utfordringer som oppstår.

Seminaret gjennomføres av ELLIS; Et Langt Liv I Scenekunsten – et nettverk for erfaringsutveksling og kompetanse, som er sammensatt av Norsk Skuespillersenter, Skuespiller- og danseralliansen, PRODA, CREO, Praxis Oslo og CODA Oslo International Dance Festival.

 

Informasjon om bidragsytere TBA.

Deltakerkriterier
Sted
Søknad

I samarbeid med: