Frilansprisen – årets festaften til ære for frilansskuespillere

Søknadsfrist 9. jun
Dato 11. jun
Pris kr
Tid 20:00 - 01:00

Om Prisutdeling

I år kommer utdelingen av Frilansprisen til å bli strømmet live fra en digital scene rett inn i de tusen hjem. Vi skal lage en folkefest uten sidestykke til heder og ære for alle landets frilansskuespillere. En kveld proppfull av herlig underholdning og den aller beste stemning.

Vi gleder oss til å hedre og feire de nominerte med
underholdning og bobler, blant venner og gode kolleger.

ÅRETS NOMINERTE
Avsløres mandag 20. april!

TID OG STED
HVOR: En digital scene nær deg (mer info kommer)

NÅR: Torsdag 11. juni.

FESTPROGRAMMET STARTER 20.00
Program kommer.
Regissør: Cici Henriksen.

HVEM FÅR PRISEN?
Frilansprisen deles ut til en frilansskuespiller som i løpet av det siste året og/eller sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Vinneren mottar et diplom og et stipend på kr. 20 000,-.

OM FRILANSPRISEN
Frilansprisen ble lansert av Norsk Skuespillersenter i 2010 og deles ut årlig.
Alle kan foreslå kandidater i en åpen, nasjonal utlysning. En jury velger ut tre finalekandidater som inviteres til prisutdelingen, hvor de presenteres og hedres før vinneren til slutt annonseres.

Prisutdelingen er i dag et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, Norsk Skuespillerforbund og Nordic Black Theatre & Cafeteatret, og er en del av Heddadagenes program.

JURYEN
Årets jury består av fjorårets vinner Jan Neal Holden, leder av Norsk Skuespillerforbund Knut Alfsen, og kunstnerisk leder for Norsk Skuespillersenter Linn Meyer Kongshavn.

Deltakerkriterier

Alle er hjertelig velkomne!

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 9. jun
Dato 11. jun
Pris kr
Tid 20:00 - 01:00

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men med tanke på plassbegrensning og beregning av servering vil vi gjerne vite om du kommer – så meld deg på her! Førstemann til mølla.
Hjertelig velkommen.

  • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Opplysningene kan deles med andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for arrangementet.