Frilansprisen 2022

Søknadsfrist
Dato 28. aug
Pris 0 kr
Tid 21:00 - innslipp 20:30

Om Prisutdeling

Velkommen til Frilansprisen under teaterfestivalen Oslo Fringe Festival!

I år som i fjor er Frilansprisen en del av Oslo Fringe sitt offisielle program. Oslo Fringe er en festival på SALT i Oslo, dedikert til frilansskuespilleren.

Selve prisutdelingen og kunngjøringen av hvem som har vunnet skjer som en del av Oslo Fringe sitt eget prisutdelingsarrangement. Det vil være et utendørsarrangement, så kle deg etter været og bli med på å feire vinneren og alle landets hardtarbeidende frilansskuespillere.

Frilansprisen hedrer frilansskuespillere som i sin foreløpige karriere, og/eller i løpet av det siste året, har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge. Vinneren mottar et diplom og et stipend på 25.000 kroner.

Frilansprisen ble lansert av Norsk Skuespillersenter i 2010, og deles ut årlig. Prisen har de siste årene vært et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, Norsk Skuespillerforbund og Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Prisutdelingen ble fra 2021 en del av Oslo Fringe Festival sitt program i slutten av august.

Les mer om Frilansprisen her!

Deltakerkriterier

Åpent for alle!

Sted

Arktiske hovedscena, SALT - Art & Music

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 28. aug
Pris 0 kr
Tid 21:00 - innslipp 20:30