Logo Frilansprisen

Frilansprisen 2021

  • Sted Oslo
  • Dato 29/08/2021
  • Starttidspunkt 21:30

Skaff deg din gratisbillett her: https://www.universe.com/events/frilansprisen-og-oslo-fringe-festival-prisutdeling-tickets-1KRDX3

Velkommen til Frilansprisen under teaterfestivalen Oslo Fringe!
Det er stas at vi nå har funnet en ny måte å feire frilansskuespilleren på. Vi er nå en del av Oslo Fringe sitt offisielle program. Oslo Fringe er en nyoppstartet festival på SALT i Oslo, dedikert til frilansskuespilleren.

Selve prisutdelingen og kunngjøringen av hvem som har vunnet skjer som en del av Oslo Fringe sitt eget prisutdelingsarrangement. Det vil være et utendørs arrangement, så kle deg etter været og bli med på å feire vinneren og alle landets hardtarbeidende frilansskuespillere.

Frilansprisen hedrer frilansskuespillere som i sin foreløpige karriere, og/eller i løpet av det siste året, har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Frilansprisen ble lansert av Norsk Skuespillersenter i 2010, og deles ut årlig. Prisen har de siste årene vært et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, Norsk Skuespillerforbund og Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Prisutdelingen i år er en del av Oslo Fringe Festival sitt program i slutten av august. Vinneren mottar et diplom og et stipend på 20 000 kroner.

Les mer om Frilansprisen her!

Deltakerkriterier
Sted

I samarbeid med: