Plakat kurs

Hva ser casteren etter i en selftape?
med Yngvill Kolset Haga

Søknadsfrist 8. jan
Dato 2. feb – 3. feb
Pris 1050/950 kr
Tid 10:00 - 15:00

Om Webinar

Vi gleder oss over å kunne tilby en NY sjanse til å delta på dette populære kurset, der caster Yngvill Kolset Haga gir skuespillere tips og trening i å lage selftapes!

Casting generelt, om det er fysisk prøvefilming eller selftape, er et jobbintervju utenom det vanlige. Det er ingen fasit i hva vi holder på med, verken foran eller bak kamera, noe som gjør bransjen vår spennende, men kanskje også av og til frustrerende.
I løpet av de siste åra har casting via selftapes ikke bare blitt mer vanlig, men en måte å i det hele tatt få gjort casting, på tross av covid. Mer bruk av denne måten å caste på har kommet for å bli.

Mange synes det er vanskelig med selftapes, men det trenger ikke å være så komplisert. La oss lage selftapes, gå gjennom dem sammen og snakke om hva som funker og hva som ikke funker like godt. Fra mitt ståsted som caster har jeg mine tanker og ønsker når jeg mottar en selftape.

I løpet av dette webkurset, dekker vi dette:

  • Lage og analysere selftapes
  • Dialog om casting og innsikt i hvordan jeg tenker som caster
  • Hva kan gjøre castingsituasjonen enklere for hen som skal gjennomføre den?

 

Arbeid før og under kurset: I forkant av første kursdag, får kursdeltakerne en selftape-oppgave som vi går gjennom i plenum. Deretter følger vi opp med en oppgave til, som de gjør klart til andre kursdag.

Medlemmer i Norsk Skuespillerforbund får rabattert kursavgift.

Instruktør

Yngvill Kolset Haga har jobbet fulltid med casting for film og TV siden 2012. Noen av de siste prosjektene er Made in Oslo, Nordsjøen, Lykkeland og Verdens verste menneske. Yngvill er opprinnelig utdannet produsent fra Den norske filmskolen, og har også bakgrunn fra teater.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i utøvende skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell skuespillererfaring.

Sted

Dette webinaret holdes på Zoom.

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist 8. jan
Dato 2. feb – 3. feb
Pris 1050/950 kr
Tid 10:00 - 15:00