Plakat for arrangement

Meet and Greet med castere

  • Pris Gratis
  • Sted Oslo
  • Dato 11/04/2024
  • Starttidspunkt 11:00
  • Sluttidspunkt 17:00
Søknadsfrist: 17. mar 2024

I samarbeid med Norsk Skuespillerforbund inviterer vi skuespillere til en Meet & Greet med rollebesettere fra den norske castingbransjen! Møtet har form av speed dating der du og rollebesetterne har mulighet til å bli litt kjent med hverandre.
Skuespillere trenger å bli sett av de som besetter roller. Castere har behov for å kjenne til et vidt spekter av skuespillere. Her finnes en arena for å møtes.

 

Praktisk gjennomføring
Skuespillere får tildelt en oppmøtetid for sin speeddate. I forkant av speeddatene vil du få tildelt materiale der casterne presenterer seg for deg – hvem de er og hvordan de jobber – slik at du er litt kjent med hvem du skal møte.

Det vil være mellom 10-15 castere/byråer til stede på arrangementet. Casterne sitter sammen i små grupper/bord. Du får fem minutter til å presentere deg for hver gruppe, og casterne får stille deg spørsmål. De vil få utdelt din CV på forhånd.

 

Vi ønsker alle typer skuespillere velkommen, og særlig hvis du ikke ennå har gjort så mye film eller TV, men har lyst til det.

 

Arrangementet er gratis. Mer informasjon om hvilke castere som stiller kommer!

 

Hvordan søke?

For å søke på dette arrangementet, ber vi om at du sender inn søknadsskjemaet under, i tillegg til at du sender inn din CV via dette skjemaet: https://skuespillersenter.no/cv/

Vi tar ikke imot CVer som sendes inn via epost.

Deltakerkriterier
Sted
Søknad

I samarbeid med: