Mesterklasse
med Trine Dyrholm

Søknadsfrist 3. jun
Dato 4. jun
Pris 300 kr
Tid 17:30

Om

Møt Trine Dyrholm, en av Danmarks mest kjente og allsidige skuespillere, i en mesterklasse om skuespill for film og TV. Dyrholm gjester filmfestivalen Oslo Pix i juni for å presentere tre nye filmer, inkludert den prisvinnende og kritikerroste Dronningen som allerede har tatt det danske publikum med storm.

I denne faglige mesterklassen går hun nærmere inn på sitt arbeid med filmene, men går også lenger tilbake i sin filmografi, deler erfaringer fra skuespillerfaget og svarer på spørsmål fra publikum. Samtalen ledes av Maria Bock, som er skuespiller, regissør og prosjektleder i Talent Norge.

Etter mesterklassen blir det visning av Dronningen hvor Dyrholm introduserer og deltar i en samtale.

Velg selv om du kun vil delta på mesterklassen, eller om du i tillegg ønsker å se filmen Dronningen for kr 100,- ekstra.
Filmstart kl 20.15

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund og deltakere på kurset med Sara Hjartholm får rabattert pris.

Instruktør

Dyrholm slo igjennom i Thomas Vinterbergs Festen, og har senere spilt i en rekke filmer og serier, fra komedier og bredt anlagte historiske dramaer til skrekkfilm og små uavhengige produksjoner. Hun har også fått sine første erfaringer som regissør, og de siste årene har hun valgt å samarbeide med en rekke yngre kvinnelige filmskapere i og utenfor Danmark.

Deltakerkriterier

Arrangementet er rettet mot profesjonelle skuespillere og filmarbeidere.

Sted

Salongen, Vega Scene

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 3. jun
Dato 4. jun
Pris 300 kr
Tid 17:30

Meld deg på her.

(de som mottar vårt nyhetsbrev og melder seg på via våre sider kan huke av for medlemspris)