Showbox scenekunstfestival

Søknadsfrist
Dato 5. des
Pris kr
Tid 14:00 - 16:00

Om Åpent arrangement

Showbox er en av Norges største scenekunstfestivaler for et ungt publikum. Første uka av desember hvert år samles barn og unge, arrangører, scenekunstnere, fagfolk og andre interesserte i scenekunst til å oppleve et mangfold av forestillinger, delta i samtaler og diskusjoner. I 2019 arrangeres Showbox for 15. gang, og festivalen har vokst til å bli en viktig møteplass for kunstnere, publikum og arrangører fra Norge og andre steder i verden. Showbox 2019 får besøk av en stor delegasjon internasjonale festivaldeltakere.

Showbox arrangerer et arrangement der scenekunstnere og produsenter kan snakke sammen, få nasjonale og internasjonale kontakter og blant annet høre om mulighetene for å turnere utenlands.

Velkommen til nettverksarrangement/minglearrangement for scenekunstnere, produsenter og arrangører! 

I forbindelse med scenekunstfestivalen Showbox inviterer vi til et uformelt og hyggelig minglearrangement. Her møter du andre norske og internasjonale scenekunstnere og arrangører, og du kan diskutere internasjonale muligheter for visning, turné og kunstnerisk utvikling og samarbeid.

Over en kopp kaffe og kanelbolle får du mulighet til å møte flere som jobber med scenekunst for et ungt publikum fra Norge og resten av verden.

Lyst til å turnere utenlands? Du møter representanter fra blant annet India, England, Tyskland, Skottland, USA, Irland, Belgia, Nederland, Danmark and Kina.

Arrangeres av Scenekunstbruket og Kreativt Europa-prosjektet PUSH+ i samarbeid med Danse- og Teatersentrum / PAHN.

Velkommen!

Deltakerkriterier

Et arrangement for scenekunstnere, arrangører og andre interesserte.

Sted

Arrangementet holdes i lokalene til Dansens Hus

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 5. des
Pris kr
Tid 14:00 - 16:00

Supert om du melder deg her på Facebook-arrangemenget, så vi vet hvor mange vi beregner servering til.