Mental trening: Motivasjon, retning og gjennomføring
med Anniken Binz

Søknadsfrist   Løpende
Dato 14. apr – 28. apr
Pris 550/500 kr
Tid 10:00 - 15:00

Om Webinar

Få resultatene du ønsker – et webinar i mental trening for motivasjon, retning og gjennomføring

Dette er et kurs for deg som ønsker å få mer klarhet i deg selv og karrieren din, og lære hvordan du faktisk når de målene du setter deg. Vi har mange drømmer, men hvordan finner vi ut hva vi egentlig vil? Hvordan finner vi ut hva vi skal bruke tid og energi på, hva vi bør prioritere, og hvordan vi skal prioritere det? Og hvordan overkommer vi prokrastinering for godt?

I dette kurset får du hjelp til å finne din retning og bygge motivasjonen din. Du lærer gode verktøy for prioritering, målsetting og gjennomføring av planene dine.

Kursoppbygning:

Kurset går over tre dager i april, med en ukes mellomrom mellom hver gang: 14., 21. og 28.april. Mellom hver gang vil det gis refleksjonsoppgaver. Kurset er bygget opp slik:

Dag 1
Få klarhet og retning for deg selv og karrieren din.
Hva er viktig for deg? Hva er dine verdier, styrker og drivkrefter?
Hvem er du? Hvem vil du være?
Hvor vil du, og hvor står du nå?

Dag 2
Hva er motivasjon og hvordan trener vi opp motivasjon?
Slik setter du mål du faktisk når.
Få oversikt, rydd opp, og finn ut hva du trenger å prioritere.

Dag 3
Hvordan skaper du gode vaner?
Hvordan overkommer du prokrastinering for godt?
Effektivitet, struktur og resultater – hvordan få gjort mest mulig, med gode resultater og fortsatt ha et liv med energi, balanse og overskudd.

Tilbakemeldinger fra tidligere kurs:

«Ville bare takke igjen for et utrolig givende og lærerikt kurs. Dette kurset var virkelig spot on. Fikk en sterk bevisstgjøring omkring ansvaret jeg har for egen tilstand og oppdaget «faser» som trenger bevisst oppmerksomhet.”

”Jeg hadde en veldig god Åpen Audition. Det gikk kun bra fordi jeg hadde teknikkene du lærte oss, og jeg fikk til alt jeg ønsket. Tusen takk for en skatt av et kurs! <3 ”

 

Medlemmer i Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris på kursavgiften.

Instruktør

Anniken Binz er mental trener, samfunnsgeograf, mamma og gründer. Hun har internasjonal erfaring fra den humanitære sektor, og har bygget opp og ledet eget selskap før hun gikk inn i konsulentyrket. Anniken har tidligere jobbet som modell, sponset utøver innen basehopping, og som yogainstruktør. Anniken motiveres av å se andre utvikle seg, øke sine prestasjoner og å få ut potensialet sitt. Hennes brede erfaring kombinert med den faglige bakgrunnen gir henne en solid plattform i hennes arbeid som mental trener, foredragsholder og motivator.
www.annikenbinz.com

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle deltakere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring, innen film- og scenekunst.

Sted

Kurset er et webinar som avholdes på nettstedet Zoom. Zoomlenke fås i forkant av kursstart, etter at fakturaen er betalt.

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist   Løpende
Dato 14. apr – 28. apr
Pris 550/500 kr
Tid 10:00 - 15:00