Vi fyller 20 år!

Søknadsfrist
Dato 7. Nov
Pris kr
Tid 17.00

Om Jubileum

GRATULERER MED DAGEN TIL OSS!

November 2021 er det hele 20 år siden Norsk Skuespillersenter ble stiftet for å tilby skuespillere et sted for samling og utvikling. Det må jo selvfølgelig markeres!

Velkommen til SALT Art & Music 7. november fra kl 17.00 og utover. Gratis og åpent for alle som ønsker å bli med på feiringen.

Her er programmet, som kontinuerlig oppdateres:

17.00: Live podcastsending «Line snakker med noen» i Pyramiden 18.15: Hovedmarkeringen av våre 20 år. Satt sammen av våre ansatte og styre. Taler, underholdning og historisk tilbakeblikk. Vi feirer fortiden, nåtiden og fremtiden.
19.00: Monologbonanza: Sangen bak talerstemmen. Ti skuespillere skal fremføre hver sin sang.
20.00: – fest og feiring. Åpent om noen ønsker å si noe eller bidra med en sang, dikt eller andre innslag. Gi beskjed om dette til andrea@skuespillersenter.no

I tillegg markeres hele november med kurs og arrangementer, håndplukket for å representere noe av bredden i det vi tilbyr av kompetanseheving.

Jubileumsprogrammet oppdateres fortløpende, men her kan du se hva du kan søke plass på av kurs og arrangementer. (vær obs på tidlig søknadsfrist på en del av dem):
* Sangstemmen bak talerstemmen, monologkurs med Beate Myrvold * Excel og budsjettering, med Rudi Skotheim Jensen (webinar)
* Produsér din egen forestilling, med Kjetil Falkum (webinar)
* Værsågod, på Cafeteatret/Nordic Black Theatre
* Hva ser casteren etter i en selftape?, med Yngvill Kolset Haga (webinar)
* Seminar om hvordan vi kan bidra til at flere skuespillere med minoritetsbakgrunn får arbeid i film og teater 18. november

Deltakerkriterier

Se de forskjellige kursene og arrangementene for deltakerkriterier.

Den 7.november er alle hjertelig velkommen til å feire sammen med oss!

Sted

Arrangementet finner sted på Bazaar på SALT Art & Music

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 7. Nov
Pris kr
Tid 17.00