Steffi Lund

Onsdagsyoga for skuespillere

  • Pris 100
  • Sted Zoom
  • Startdato 03/03/2021
  • Sluttdato 24/03/2021
  • Starttidspunkt 09:00
  • Sluttidspunkt 10:00

Som en slags medisin til skuespillerbransjen, tilbyr vi nå fire uker til med yoga til en symbolsk sum. Vi håper dette kan være med på å bedre dagen din.

En gang i uken gjør vi på Skuespillersenteret yoga med de andre ansatte i Welhavens gate 1. Dette gjør vi fordi det gjør oss godt fysisk og mentalt i en hektisk hverdag. Under pandemien og med hjemmekontor har yogaen fått en enda viktigere rolle i livene våre. Det gir oss et holdepunkt, et klokkeslett å forholde oss til, en start på dagen, et møtepunkt og et rom hvor vi får lov til å kjenne etter.

En god start på dagen.

Velkommen til fire onsdagsmorgener med en times ukomplisert oppmykning, strekking og avspenning. Disse enkle klassene vil ha fokus på å få ‘landet’, pustet ut, samlet og styrket seg, i denne tiden preget av usikkerhet på mange plan. Kurset holdes av Steffi Lund, som er dansekunstner og yogalærer, og legges opp og tilpasses slik at alle aldre og kropper skal få et godt og inspirerende utbytte av det.

Du trenger: en matte eller et teppe å ligge på, og gjerne et pledd til å ha over kroppen under avspenning. Noen øvelser gjør vi sittende på en krakk eller ‘kjøkkenstol’, og noen ganger kan en pute være god å bruke for de som trenger det.

Hver marsonsdag fra 09:00 til 10:00. Betal kr 100,- og bli med på så mange eller få onsdager du vil i mars.

NB: Fakturaen må være betalt før du kan få påloggingsinformasjon for å delta. Søk plass i god tid, med andre ord! (minst tre dager før) Søker du for sent for å motta og betale fakturaen i tide, kan du delta fra uken etter i stedet.

Instruktør
Sted
Søknad