Podcast – Line snakker med noen
med Line Verndal

Søknadsfrist
Dato 25. apr
Pris 0 kr
Tid

Om Master Class

Navnet sier vel det meste. Skuespiller Line Verndal snakker med mennesker hun er nysgjerrig på og interessert i. Felles for dem alle, er at de kanskje har noe kunnskap eller klokskap å dele. I samtaleformen hvor alle deler av sine erfaringer, håper hun lytterne får ny innsikt, bekreftelse eller opplevelsen av å ikke være alene om utfordringene i karrieren eller livet forøvrig.

Det er en stor glede for oss at vi denne våren samarbeider med Line Verndal om tre podkastsendinger. Sammen inviterer vi inn en person hvor vi tenker at samtalen er til hjelp og utvikling for deg som skuespiller. Som en liten mesterklasse.

Episodene vi samarbeider om blir også lagt ut på vår youtubekonto.

Vi annonserer gjestene til podkastsendingen utover nyåret.

Instruktør

Line Verndal gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1995 og har jobbet ved Oslo Nye teater, Rogaland teater, Det Norske teatret, Den Nasjonale scene, Riksteatret, Dizzie-showteater, Teater Ibsen og Hålogaland teater. Hun har hatt hovedroller i alt fra Shakespeare og Dostojevskij til musikaler, farser og spel. Likevel er det nok i TV- og filmsammenheng hun har gjort seg mest bemerket. I 2011 fikk hun Amanda for beste kvinnelige hovedrolle i filmen ”Limbo” og har vært nominert til Gullruten tre år på rad for rollen som Marit i NRK-serien ”Himmelblå”. Hun har også vært programleder for bla. ”Lines gode hjelpere” og tre sesonger med ”Hele Norge baker”. Hun har også blant annet hatt roller i tre sesonger av TV-serien ”Aber-Bergen” for TV3 og to sesonger av Netflixproduksjonen «Hjem til jul».

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

I samarbeid med

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist
Dato 25. apr
Pris 0 kr
Tid