Line Verndal

Podcast – Line snakker med noen

  • Pris Gratis
  • Sted Youtube
  • Dato 28/02/2022

Navnet sier vel det meste. Skuespiller Line Verndal snakker med mennesker hun er nysgjerrig på og interessert i. Felles for dem alle, er at de kanskje har noe kunnskap eller klokskap å dele. I samtaleformen hvor alle deler av sine erfaringer, håper hun lytterne får ny innsikt, bekreftelse eller opplevelsen av å ikke være alene om utfordringene i karrieren eller livet forøvrig.

Det er en stor glede for oss at vi denne våren samarbeider med Line Verndal om tre podkastsendinger. Sammen inviterer vi inn en person hvor vi tenker at samtalen er til hjelp og utvikling for deg som skuespiller. Som en liten mesterklasse.

Gjest hos Line denne gangen er skuespiller Jan Gunnar Røise. Hør episoden her:

 

Eller se episoden på YouTube her: Line snakker med Jan Gunnar Røise – YouTube

Jan Gunnar Røise (født 24. september 1975) er en norsk skuespiller fra Feiring i Eidsvoll, bosatt i Oslo. Han er utdannet ved Statens teaterhøgskole (2000). Røise har siden vært ansatt ved Nationaltheatret, der han har medvirket i over 40 oppsetninger. Fra høsten 2010 til 2012 var han sammen med Thorbjørn Harr og Mariann Hole kunstnerisk leder ved Torshovteatret med overskriften «Komilab». De mottok i 2012 Heddaprisen for Særlig kunstnerisk innsats for dette arbeidet. For sin rolle i filmen «Barn» vant han Kanonprisen 2019 i klassen beste mannlige hovedrolle og Amandaprisen 2020 i klassen beste mannlige skuespiller.

Episodene vi samarbeider om blir også lagt ut på vår Youtubekonto.

Deltakerkriterier
Instruktør

I samarbeid med: