Produsentkurs
med Emnet Kebreab og Rebecca Mathisen

Søknadsfrist 9. nov
Dato 16. nov – 17. nov
Pris 0,- kr
Tid 17:00 - 20:00

Om

Har du en forestillingsidé? Vil du vite mer om hvordan du kan produsere dine egne forestillinger? Da er dette kurset noe for deg! 

På dette kurset får du kunnskap om produksjonsarbeidet i kronologisk rekkefølge, med fokus på de to hoveddelene førprosjekt og produksjonsfasen, samt søknadsskriving, økonomi og finansiering. Slik veiledes du fra idé til produksjon.

Emnet Kebreab og Rebecca Mathisen tar i utgangspunkt i kursdeltakernes egne idéer og gjennomgår de ulike prosessene med å lage en teaterforestilling.

 

Instruktør

Emnet Kebreab jobber fast som produsent på Riksteatret. I tillegg gjør hun jevnlig oppdrag som produsent og rådgiver i det frie scenekunstfeltet. Emnet har bred teaterfaglig bakgrunn og har tidligere jobbet med TV-produksjon. Hun er styreleder på Teater Manu og sitter i styret på Riksteatret og i Norsk teater- og orkesterforening.

Rebecca Mathisen er utdannet kaospilot og jobber til daglig som produsent på Riksteatret. Rebecca har produsert forestillinger for Nationaltheatret og Riksteatret i en årrekke. Hun bred erfaring fra musikkbransjen, bistand, PR og prosessledelse, – nesten alltid i rollen som prosjektleder/produsent. Rebecca er sjukt glad i mennesker og har et brennende engasjement for å lage scenekunstopplevelser som inspirerer publikum.

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Kurset retter seg spesielt mot utøvende/skapende kunstnere som ønsker å få sin forestilling på beina.

Sted

Kurset holdes i lokalene hos oss på Norsk Skuespillersenter, i Welhavensgate 1

I samarbeid med

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist 9. nov
Dato 16. nov – 17. nov
Pris 0,- kr
Tid 17:00 - 20:00