Foto Kjetil Falkum

Kjetil Falkum

Produser din egen forestilling

  • Pris 1800/1700
  • Sted Oslo
  • Startdato 23/04/2024
  • Sluttdato 25/04/2024
  • Starttidspunkt 10:00
  • Sluttidspunkt 16:00
Søknadsfrist: 17. mar 2024

Vil du lage din egen forestilling, men blir svett når noen sier budsjett?
Dette 3-dagerskurset gir deg en intensiv innføring i produsentkunnskapene du trenger for å ta prosjektet ditt fra idé til ferdig forestilling. Det er laget for deg som er scenekunstner og ønsker å produsere dine egne oppsetninger, eller for deg som er fersk produsent for profesjonelle scenekunstprosjekter.

Kurset tar for seg prosessen fra idé til ferdig resultat gjennom fremdriftsplan, budsjett, finansiering, bemanning, kontrakter, avtaleverk, rettigheter/royalties og produksjonsplanlegging. Hovedelementene i kurset består av fremdriftsplanen, budsjettet og produksjonsplanen som gode arbeidsverktøy for å utvikle prosjekt, og vi setter av en god del tid til å bli mer komfortable med å utarbeide et budsjett. Dette kurset tar ikke for seg søknadsskriving, men vi diskuterer forskjellige strategier for å finansiere en produksjon.Det vil bli en kombinasjon av forelesning, gruppeoppgaver og diskusjon. Målet er at deltakerne skal få oversikt over alle elementene som kreves for å realisere et scenekunstprosjekt, og kunne gå løs på en produksjon uten å vegre seg for de administrative sidene ved arbeidet. Dette populære kurset har vært holdt i flere omganger tidligere, og kommer nå tilbake i en oppdatert utgave.

Praktisk informasjon

  • Kursdeltakerne må ha med egen laptop med skriveprogram (Word/Pages/Docs e.l.) og regnearkprogram (Numbers, Excel, Google Sheets e.l.).
  • Du må beherske grunnleggende bruk av Excel eller et annet regnearkprogram. I løpet av kurset skal deltakerne bygge sitt eget budsjett ved hjelp av programmet, og det vil ikke være tid til opplæring i grunnleggende bruk av regneark utover de funksjonene som introduseres i kurset. Dersom du er helt blank anbefaler vi å ta et Excel-kurs på forhånd. Det finnes flere gratis Excel-kurs på nett.
Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Søknad