Plakat med bilde av Jannike Kruse

VÆRSÅGOD: Musikal

Søknadsfrist
Dato 28. nov
Pris 0 kr
Tid 20:00 - 22:30

Om Arbeidsvisning

VÆRSÅGOD er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. 

På slutten av visningen vil det være åpent for at publikum og faglig veileder kan komme med kommentarer, konstruktive tilbakemeldinger og spørsmål. Vi har ny faglig veileder hver gang, men det som er felles for dem alle er at de er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring og kompetanse for å kunne hjelpe kollegaer videre i sitt arbeid. Publikum kan alltid nyte våre arrangement helt gratis.

VÆRSÅGOD MED TEMA
Nytt denne høsten er at vi har ulike kategorier på arrangementene våre. Denne gangen er det MUSIKAL.
Ønsker du å vise frem en sang eller musikalnummer er denne kvelden for deg, men husk at vi alltid snakker fra et skuespillerperspektiv i tilbakemdlingsrunden. Gjennom årene har vi hatt mange skuespillere som har fremført et nummer fra en musikal, så derfor ønsker vi nå å samle sammen til en kveld hvor du får tilbakemelding fra en faglig veileder som er god på akkurat musikal. Du kan melde deg på alene eller med partnere, og du velger selv om du fremfører kun en musikallåt eller et lengre utdrag. Det finnes flygel på huset om du ønsker å ha med deg en pianist.

Faglig veileder for musikal-arrangementet er Jannike Kruse.

FAGLIG VEILEDNING
Værsågods faglige veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i deres arbeid. Ved å få tilbakemelding fra en erfaren skuespiller åpnes det opp for å utveksle opplevelser og erfaringer i større grad enn å bare motta tilbakemelding. Oppgaven til den faglige veilederen er å opptre som en mentor og en sparringspartner – «Fra en kollega til en annen»!

Tidligere faglige veiledere: Agnes Kittelsen, Frank Kjosås, Trond Teigen, Aksel Hennie, Janne Formoe, Mariann Hole, Anders Hatlo, Ulla Marie Broch, Gisken Armand, Andrea Bræin Hovig, Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Tobias Santelmann, Paul Ottar Haga.

I 2019 ble Andrea Wasrud og Barbro Bugge nominert til Frilandsprisen for sitt arbeid med Værsågod, på bakgrunn av den samlende verdien av konseptet, både for frilanserne og for skuespillerarbeidet. I dag drives Værsågod av Andrea Wasrud, Ingvild Kristin Kirkvik og Andrea Therese Skjolde Fostervold. Les mer om Værsågod her.

Som alltid i samarbeid med Nordic Black Theatre og Norsk Skuespillersenteret. En ekstra takk til Kulturrådet denne høsten!

Instruktør

Jannike Kruse (f.1975) er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og Teaterhøgskolen i
Göteborg/Artisten. Hun har bl.a. spilt Sonja i «Reisen til Julestjernen» (Nationaltheatret), Annie i «Annie get your gun» (Riksteatret), Nancy Drew i «Den syngende Frøken Detektiv» (Oslo Nye Centralteatret), Serena i «Fame» (Chat Noir), Sheila i «Hair» (Det Norske Teatret), Hodel i «Spellemann på taket» (Oslo Nye Teater). Hun har også gjort flere tv-serier (NRK’s «Hjem», TVNorge’s «Nissene på Låven» mfl),
filmer («Dianas bryllup», «En ganske snill mann» mfl), NRK Radioteatret ( «Lucifers by», «1984» mfl), gitt norsk stemme til en rekke tegnefilmfigurer ( Jasmin (Aladdin), Mulan, Svaneprinsessen og Mary Poppins mfl) og sunget med diverse orkestre i inn- og utland, bl.a. Oslo Filharmonien, KORK, Stavanger Symfoniorkester, Forsvarets Stabsmusikkorps, Marinemusikken, Göteborg Symphonic Band m.fl. De siste årene har Jannike spilt rollen som Gabriella i «Så som i himmelen» ved Oslo Nye Teater, og i sommer spilte hun tittelrollen i «Kristina från Duvemåla» på Moster Amfi.

Foto: Charlotte Brænna

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i utøvende skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell skuespillererfaring.

Sted

Arrangementet holdes på Nordic Black Theatre & Cafeteatret

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 28. nov
Pris 0 kr
Tid 20:00 - 22:30

Søk her: https://www.vsgod.no/pamelding