Illustrasjonsbilde

Oslo Fringe Festival

Værsågod: Egenprodusert

  • Sted Oslo
  • Dato 07/09/2024
  • Starttidspunkt 15:30
  • Sluttidspunkt 17:00
Søknadsfrist: 1. sep 2024 Løpende opptak

Hvordan kommer publikum til å ta imot dette? Bør jeg endre noe? Skjønner de hvor jeg vil? Kverner du på spørsmål av denne typen, kan Værsågod hjelpe deg videre. Kom og vis frem det du jobber med!

Hva er Værsågod?
Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Vi ønsker alle kunstneriske utrykk velkommen, så lenge skuespilleren er i fokus. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum og faglig veileder til å komme med kommentarer, konstruktive tilbakemeldinger og spørsmål.

Tema
Fra høsten 2023 har hvert Værsågod-arrangement hatt ulike temaer. Denne gangen er kategorien Egenprodusert.

Skriver eller lager du din egen tekst/act? Kanskje du er i utviklingsfasen av nytt materiale eller allerede har noe egenprodusert på lager? Kom å test dette ut på et publikum. Det kan for eksempel være deler av et lengre stykke, slam-poesi, dragact, performance, en sang eller figurteater – men husk at vi alltid fokuserer på skuespilleren bak verket.

Faglig veiledning
Værsågod har ny faglig veileder hver gang, men felles for de faglige veilederne er at de er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i deres arbeid. Ved å få tilbakemelding fra en erfaren skuespiller åpnes det opp for å utveksle opplevelser og erfaringer i større grad enn å bare motta tilbakemelding. Oppgaven til den faglige veilederen er å opptre som en mentor og en sparringspartner – «Fra en kollega til en annen»!

Tidligere faglige veiledere: Agnes Kittelsen, Frank Kjosås, Trond Teigen, Aksel Hennie, Janne Formoe, Mariann Hole, Anders Hatlo, Ulla Marie Broch, Gisken Armand, Andrea Bræin Hovig, Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr – og mange flere.

I 2019 ble Andrea Wasrud og Barbro Bugge nominert til Frilandsprisen for sitt arbeid med Værsågod, på bakgrunn av den samlende verdien av konseptet, både for frilanserne og for skuespillerarbeidet. I dag drives Værsågod av Andrea Wasrud, Ingvild Kristin Kirkvik og Andrea Therese. Les mer om Værsågod her.

Kvelden ledes av Andrea Wasrud og Andrea Therese fra Værsågod-teamet.

Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

Aldersgrense: 18 år

Deltakerkriterier
Sted
Søknad

I samarbeid med: