Velkommen til nye nettsider og vårens program

Hurra! Vi har fått nye nettsider!

Vi er stolte av våre nye nettsider – og håper de faller i smak!

Programmet vårt står i sentrum, og innsending av søknad til et kurs skjer nå inne på selve siden til kurset du har lyst til å søke plass på. De fleste kurs har søknadsfrist – så pass på å søke plass i tide!

Som dere kan se, har vi ikke lenger fargekoding av kursene for å angi nivå/kriterier – lurer du på om et kurs passer for deg, er det bare å se på avsnittet «Deltakerkriterier» inne på kurssiden.

Er det noe du lurer på med de nye nettsidene og/eller påmelding – spør oss gjerne på post@skuespillersenter.no

 

Illustrasjonsbilde nye nettsider

Kursprogrammet vår 2017

Å holde sine ferdigheter ved like og jobbe med å forbedre dem er alfa og omega for alle profesjonelle skuespillere. Vi lever i en tid der frilansskuespillerne blir stadig fler, markedet blir internasjonalisert og arbeidskravene spisses. For å kunne få jobbet, er det helt avgjørende at man holder seg oppdatert, treffer potensielle kolleger og arbeidsgivere, oppøver nye verktøy – samt at man er sin egen entreprenør. Så vær nysgjerrig, utfordre deg selv og gå på kurs!

Internasjonalitet og stemme i fokus

Takket være våre flotte samarbeidspartnere, kan vi på vårens kursprogram by på store internasjonale navn: Kom til Oslo og få med deg skuespillercoachen Kirk Baltz fra Hollywood eller reis til København og gå på kurs med stemme- og Shakespeareguruen Patsy Rodenburg fra London.

Apropos stemme – denne sesongen får den et spesielt fokus: Verdensberømte Kristin Linklater og hennes Linklater Voice Method, stemmeskuespill med bransjens ypperste stemmeskuespillerpedagog Stig Krogstad, muntlig fortellerkunst med dokumentarsjangerens hotteste scenekunstner Pia Maria Roll.

Og få endelig med deg utdelingen av Frilansprisen 2016 – frilansskuespillernes egen pris! Kjenner du en skuespiller som fortjener å bli sett for sin innsats for feltet? Nominer dem til Frilansprisen davel! Nominasjonsfristen er allerede 15.desember.

Selve prisutdelingen skjer den 23.mars, og blir en knakende bra kveld, fylt med hygge, ære og moro for alle. Hold av datoen og meld deg på!

 

Velkommen til Skuespillersenteret – din utvikling fortsetter hos oss!

Collage vårens program 2017