Ragnhild Lund

Skuespillerteknikk for film

  • Pris 300
  • Sted Hamar
  • Startdato 06/01/2018
  • Sluttdato 07/01/2018
  • Starttidspunkt 10:15
  • Sluttidspunkt 18:00
Søknadsfrist: 15. des 2017

Din Metode – Skuespillerteknikk for film

Hvordan fungerer psyken til en skuespiller? Hva er det som gjør at man holder igjen? Hva stenger for bedre prestasjoner? Hva hindrer en ærligere fremstilling?

Gjennom dialogarbeid får deltakerne mulighet til å forske i sitt eget følelsesregister. Målet er å jobbe ærlig og modig. I løpet av workshopen fokuseres det på teknikker og løsninger som kan hjelpe hver enkelt med å utvikle seg videre som skuespiller, med et ekstra fokus på filmmediet. Gjennom en bevisstgjøring av vaner og uvaner blir du kjent med dine begrensninger, samtidig som du lærer noe om hvordan du kan åpne opp for andre muligheter. Hva ligger bak fastlåste tankemønstre, nervøsitet og prestasjonsangst. Dette er en mulighet til å finne nye løsninger som kan gjøre deg til en bedre skuespiller.

I 2011 ledet Ragnhild Lund en prosess der 10 skuespillere møttes tre ganger i uka over en fire måneders periode for å studere teknikken som hun har gitt navnet Din Metode. I løpet av disse fire månedene var målet å gjøre den enkelte deltaker til en bedre skuespiller gjennom å registrere og utnytte sitt eget følelsesregister. Dypdykket resulterte i en bevisstgjøring av hvordan skuespillere lettere og mer ærlig innhenter og spiller ut ekte følelser. Metoden gjør deg som skuespiller bevisst hvilke følelser du har tilgang til, og hvilke følelser som ikke er tilgjengelige for deg.

KURSTIDER

Lørdag 6. januar: 10:15 – 17:00
Søndag 7. januar: 11:15 – 18:00

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Reisestøtte
Søknad

I samarbeid med: