Assitejfestivalen – rabattert festivalpass

Søknadsfrist
Dato 2. sep – 7. sep
Pris 800 kr
Tid

Om Festival

Assitej Artistic Gathering er en av verdens viktigste samlinger for folk som jobber med scenekunst for barn og unge. Bli en av de flere hundre som er ventet til vakre Kristiansand helt sør i Norge. Med et bredt kunstnerisk- og fagprogram får du som skuespiller sterkt rabattert festivalpass ved å melde deg på gjennom oss.

Opplev internasjonal scenekunst i toppklasse, og bli bedre kjent med det som foregår på scenene rundt om i Norden og Baltikum. Engasjer deg i diskusjoner som kan være med å definere kunstartens framtid, og hvordan den kommuniserer med det viktigste publikumet – nemlig barn og unge.

«På vei mot det ukjente – konfrontere samtida»

«På vei mot det ukjente» er det overordnede temaet til ASSITEJ i denne treårsperioden. I Kristiansand vil de konfrontere samtida: Hvordan står det til med scenekunsten for barn og unge rundt om i verden i dag?

Mye avhenger av hvordan vi ser barnet, og hvordan vi definerer barndom. Hvordan gjenspeiles våre ulike syn på barndom i dagens scenekunst?​

Festivalpasset inkluderer festivalens tre program:

-Artistic program
Inneholder både Nordic Venue og Main Venue
Se programmet her.

-Professional program
Du får tilgang til alle seminarer, workshops og debatter. Det vil også være egne eksklusive minglearrangementer hvor bransjen møtes for å utveksle sine ideer.
Se programmet her

-Social program
Det blir arrangert flere sosiale arrangement og ekskursjoner for at oppholdet ditt i Kristiansand skal bli fornøyelsesfullt.

Festivalen samarbeider med Clarion Ernst Hotell som byr på gode priser for kost og losji (NB: må bestilles før 1.juli), og vi stiller med reisestøtte til de ti første som søker om plass/pass.

Totalt sett en real gavepakke for deg som er interessert i å oppdatere deg på, lære om og se barneteater!

Du må være profesjonell skuespiller for å kunne få den rabatterte prisen. Hvis du ikke møter deltagerkriteriene men likevel ønsker å være en del av festivalen kan du kjøpe pass her til ordinær pris (kr 2000,-).

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i utøvende skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell skuespillererfaring.

Sted

Festivalen foregår i hovedsak på Kilden og Aladdin i Kristiansand

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

NB: For dette arrangementet er det kun de 10 første kvalifiserte søkerne som får reisestøtte.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 2. sep – 7. sep
Pris 800 kr
Tid

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få kjøpe rabattert pass.

  • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Min CV kan deles med kursholder og/eller andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for kurset.
  • Maks størrelse 2 MB
    Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: pdf, doc, docx.