Danseteater for scenekunstnere
med Panta Rei

Søknadsfrist 27. apr
Dato 12. mai – 13. mai
Pris 200 kr
Tid 17:00 - 20:00

Om Kurs

Dette verkstedet gir en fordypning i dans og danseteater. Deltakerne vil jobbe med kreative oppgaver og utforme eget bevegelsesmateriale. Gjennom kreative oppgaver skal deltakerne analysere form, strukturere bevegelser, jobbe med forskjellige bevegelseskvaliteter og jobbe med rom og tid. De vil utforme soloer, duetter og gruppearbeid.

Det kreves ingen forkunnskaper om dans eller teater. Kurset passer for skuespillere som er interessert i bevegelse, og dansere som er interessert i teater. Kursholderne tilrettelegger slik at alle aktører uansett bakgrunn får mye ut av deltakelsen.

Alle kursdeltagere bys på kveldssuppe etter workshop på torsdag.

Forberedelser
Dette kurset krever ingen forberedelser. Ha på deg tøy/klær du kan bevege deg i og ta eventuelt med en notatblokk om du ønsker å notere.

Instruktør

Anne Holck Ekenes, kunstnerisk leder, PRD
Anne er utdannet ved Laban Centre London og har MA i koreografi i dans for kamera og performance. Anne stiftet PRD i 2000, og som PRD sin kunstneriske leder har hun ledet en rekke prosjekter og koreografert verk for både scene og eksperimentell film.

Pia Holden, administrativ leder, PRD
Pia er utdannet ved Ballett Akademiet i Gøteborg og Joffrey Ballet School i New York. Pia har danset med, koreografert og samarbeidet om driften av PRD siden 2005.

Om Panta Rei Danseteater
Panta Rei Danseteater har base i Oslo. Kompaniets signatur er forestillinger av høy kunstnerisk kvalitet som engasjerer på ulike plan og er tilgjengelige for et bredt publikum. Kompaniets siste forestilling En…som var en co-produksjon med Teater Innlandet og gjestet Innlandet i 2019. Kompaniet er blant de ledende i Norge på kreative verksteder for barn og unge.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere og dansekunstnere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring. Kurset passer for skuespillere som er interessert i bevegelse, og dansere som er interessert i teater.

Sted

Kurset holdes i PS dans sine lokaler på Hamar

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist 27. apr
Dato 12. mai – 13. mai
Pris 200 kr
Tid 17:00 - 20:00