Plakat for kurs

Dubbekurs
med Erik Skøld

Søknadsfrist 27. aug
Dato 29. sep – 30. sep
Pris 2000/1800 kr
Tid 17-21 / 11-15

Om Workshop

Ønsker du om å jobbe med dubbing og stemmeskuespill?
Vi er glade for å kunne tilby et to-dagers dubbekurs for deg som ønsker å utvikle deg som stemmeskuespiller.

Målet med kurset er å gi deg kunnskap, selvtillit og kompetanse slik at du er godt rustet til å kunne gjøre profesjonelle dubbejobber i studio.

Alle kursdeltagere vil dubbe flere runder og ulike karakterer i studio. Det blir også en egen økt med bransjekunnskap hvor vi går gjennom dubbeprosessen fra A-Å, bransjens oppbygning, hvordan søke jobb, osv.

“Jeg hadde aldri dubbet før, så jeg lærte masse ved å være med på dette kurset. Jeg fikk prøvd meg på å dubbe flere forskjellige karakterer. Det ble lagt opp til en skikkelig gøy dag i studio, så dette kurset er virkelig å anbefale! Etter kurset har jeg fått jobbe som stemmeskuespiller på flere serier, og fått oversette flere manus for dubbing.”

Sitat fra tidligere kursdeltaker, Sofie Huijs

Kurset går over to dager og vil bli avholdt i lydstudioene til Nitro, like ved Alexander Kiellands plass.

FORBEREDELSER
Det er ingen forberedelser, men det blir en lang dag i studio så det er lurt å spise før du kommer. Ønsker du å varme opp stemmen på forhånd er det fint, men ikke et krav. Ingen tidligere erfaring med dubbing kreves.

TID
Fredag: 17:00 – 21:00
Lørdag: 11:00 – 15:00

TA MED
Ta gjerne med en vannflaske. Vi stiller med kaffe, te og frukt.

BEKLEDNING
Ingen spesiell bekledning er nødvendig.

SPRÅK
Kurset foregår på norsk.

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris.

Instruktør

Erik Skøld debuterte som skuespiller tidlig på 90-tallet og etter endt skuespillerutdanning jobbet han ved mange av landets største scener i produksjoner som Annie, Hamlet og Pippi feirer jul. I 1992 startet han sin karriere innen dubbing da han ble stemmegodkjent som Max i Disneys Langbein og sønn. Det ble starten på en omfattende karriere som stemmeskuespiller. Han har dubbet utallige roller innen film, TV-serier og spill. Siden 2005 han vært dialoginstruktør på en rekke kinofilmer. Erik har de siste årene holdt kurs i dubbing, lydbokinnlesning og stemmeskuespill. Etter 30 år i bransjen og en lang rekke roller synes han fortsatt at jobben er like motiverende og morsom.

Per Vigmostad er lydtekniker, musiker og produsent. Han er utdannet ved Norsk Lydskole og har de siste 10 årene jobbet som lydtekniker og instruktør ved SDI Media/ Iyuno-SDI.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i utøvende skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell skuespillererfaring.

Ingen tidligere erfaring med dubbing/stemmeskuespill kreves.

Sted

Kurset holdes i Nitro Sounds studio

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist 27. aug
Dato 29. sep – 30. sep
Pris 2000/1800 kr
Tid 17-21 / 11-15