Excel og budsjettering for nybegynnere
med Rudi Skotheim Jensen

Søknadsfrist 19. aug
Dato 22. aug
Pris 300 kr
Tid 10:00 - 15:00

Om Kurs

Skuespiller- og danseralliansen og Norsk Skuespillersenter  samarbeider om å arrangere et introduksjonskurs i regnskapsprogrammet Excel, bygget opp rundt den praktiske oppgaven å utarbeide et produksjonsbudsjett.

Kurset er en A-B-C-innføring i Excel, der du skal bli venn med Excel og lage et budsjett. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall.

Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett – og økonomiforståelse for prosjekter, som kan brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter.

Ønsker du å få et mer dyptgående innblikk i hva som skal til når man produserer sin egen forestilling, anbefaler vi i tillegg å søke om plass på dette kurset, med Kjetil Falkum.

Instruktør

Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ved École supérieure des arts du cirque (ESAC) i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst, samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet internasjonalt i en rekke scenekunstproduksjoner. Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt de som blir til kunst.

Deltakerkriterier

Kurset passer for alle profesjonelle utøvere som ønsker en introduksjon til Excel og prosjektformatet. Kursdeltakere må ha med seg egen datamaskin med regnskapsprogrammet Excel (oppdatert utgave) tilgjengelig.

Sted

Kurset holdes hos Norsk Skuespillersenter i Welhavens gate 1

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 19. aug
Dato 22. aug
Pris 300 kr
Tid 10:00 - 15:00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.

Søk om plass her.