Logo Frilansprisen

Frilansprisen 2024: Foreslå din kandidat

  • Dato 01/05/2024
Søknadsfrist: 1. mai 2024

Vet du om en frilansskuespiller som fortjener å hedres for sin innsats i feltet?

Vi ønsker at DU sender inn et forslag til en kandidat du mener fortjener denne prisen, sammen med en god begrunnelse for hvorfor denne kandidaten er verdig. Bruk skjemaet under og send oss din kandidat.
Det er begrunnelsene juryen velger ut i fra, så husk å skrive en god og fyldig begrunnelse.

FOR Å FORESLÅ DIN KANDIDAT, FYLL UT SKJEMAET UNDER «SØKNAD» HELT NEDERST PÅ DENNE SIDEN.

HVEM KAN FORESLÅS SOM FRILANSPRISKANDIDAT?
Frilansprisen skal hedre en frilansskuespiller som i løpet av det siste året og/eller i sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, har vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Juryen består av fjorårets vinner Ekaterina Bespalova, leder av Norsk Skuespillerforbund og en representant for Norsk Skuespillersenter. Juryen velger ut årets vinner blant forslagene som har kommet inn. Vinneren blir annonsert på prisutdelingen, der vinneren blir invitert for å ta i mot prisen.

Les mer om Frilansprisen her.

Frilansprisen deles ut på Oslo Nye Teaterkjeller’n under Heddadagene 2024. Tidspunkt for utdelingen er torsdag 13. juni kl. 20.00. Les mer om prisutdelingen her.

Frilansprisen deles i år ut sammen med Fagforbundet Teater og Scenes Fagpris. Vil du nominere en kandidat til Fagprisen? Send ditt forslag til fagprisen@teaterogscene.no
NB! Vinner av Fagprisen må være medlem av Fagforbundet Teater og Scene.

Deltakerkriterier
Sted

I samarbeid med: