Prisutdeling: Frilansprisen & Fagprisen 2024

  • Pris Gratis inngang
  • Sted Oslo
  • Dato 13/06/2024
  • Starttidspunkt 20:00 - dørene åpner kl. 19

Norsk Skuespillersenter og Fagforbundet Teater og Scene inviterer til felles prisutdeling og fest!

Denne kvelden deler vi ut to priser: Fagforbundet Teater og Scene deler ut Fagprisen og Norsk Skuespillersenter deler ut Frilansprisen!

Følg oss på strømming her: https://vimeo.com/event/4379852/77adecdf34

Denne kvelden skal vi kaste glans på alle de nominerte, vi skal kåre prisvinnerne og dele ut prisene, vi får en samtale med prisvinnerne fra scenekanten, og det blir lett bevertning med mulighet til å ta et glass med kjente og ukjente kollegaer. Vi håper du vil bli med oss å hedre årets prisvinnere og ønsker samtidig velkommen til et skikkelig hyggelig bransjetreff. Etter at begge prisene er delt ut, byr vi opp til dans med DJ Refel!

Om prisene
Frilansprisen hedrer frilansskuespillere som i sin foreløpige karriere, og/eller i løpet av det siste året, har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.
Fagprisen er Fagforbundet Teater og Scene sin egen hederspris og deles ut til et medlem eller en gruppe medlemmer som i løpet av det siste året har utmerket seg ved å gjøre en ekstra innsats for arbeidsmiljøet, vist store innovative evner, vært ekstra hardtarbeidende eller på annet vis utmerket seg positivt i løpet av det siste året, innenfor tekniske og administrative områder.

Vil du foreslå kandidater til prisene? Det kan du gjøre HER fram til 1. mai!

Fri inngang – begrenset antall plasser.

Deltakerkriterier
Sted
Søknad

I samarbeid med: