Frilanstreffet

Søknadsfrist
Dato 9. des
Pris kr
Tid 16:30 - 20:00

Om Åpent arrangement

Jula handler jo om å gi, derfor ønsker vi og inviterer til julegaveverksted. – Du vet, sånn som vi gjorde i gamle dager, for å ruste deg opp for sesongen. 🎄🛠🎁

Konseptet er klassisk, men formatet noe oppgradert når vi inviterer 3 scenografer, som hver jobber i ulike deler av scenekunstfeltet, til å veilede oss med saks og lim mot det som skal bli en del av årets utvidede julegaveartikulering, med temaet bærekraftighet. ⭐️🤷‍♂️🦄☃️🦆

Scenografene for anledningen er Corentin Jean-Paul Marcel Leven, Milla Wexels og Gjermund Andresen. I ukene fremover mot arrangementet vil hver av scenografene avsløre hvilke objekter de skal lære bort.

I tillegg stiller vi med kortreise pepperkaker og gløgg, samt vil vise litt julekalender i felleskap på lerret.

Arrangementet er gratis, påmelding er nødvendig. Uavhengig om du har oppført deg pent eller mindre pent dette året, – velkommen skal du være til lavskuldre, julemys og stemningsfaktor høy.

Frilanstreffet arrangeres to ganger i året, i regi av Skuespiller- og danseralliansen i samarbeid med Norsk Skuespillersenter og PRODA – Profesjonell Dansetrening. Arrangementet er en uformell møteplattform med et faglig innhold. Årets årets andre treff er volum 11 i rekken.

 

 

 

 

Deltakerkriterier

Åpent for alle frilans scenekunstnere.

Sted

Treffet holdes i Welhavensgate 1

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 9. des
Pris kr
Tid 16:30 - 20:00

På melding gjennom SKUDA sine hjemmesider her!