Hvordan kommunisere og markedsføre kunst?
med Christina Molander

Søknadsfrist 26. apr
Dato 2. mai – 3. mai
Pris 0,- kr
Tid 10.00 - 16.00

Om

Åpent kurs i Molander-metoden: Hvordan kommunisere, markedsføre og selge kunstneriske produksjoner?

Talentprogrammet UREDD og HATS har den glede av å invitere til kurs med Christina Molander.

I det frie feltet må ofte kunstnerne være sine egne markedsførere. Den kunstneriske prosessen med utstrakt prøving og feiling skjer ofte samtidig med at man må presentere og selge prosjektet for media, samarbeidspartnere, og publikum. Kurset tilbyr nyttige verktøy og tips for å få fart på, og uttelling for, markedsføringen bak produksjonene.

  • Hvordan selge en forstilling med begrensede midler?
  • Hvordan få alle til å jobbe mot et felles mål?
  • Hvordan formulere seg presist, uten å love for mye?

Christina Molander har utviklet Molander-metoden som er en trinnvis metode for å oppnå de resultatene man ønsker i markedsarbeidet med scenekunst.

Det vil bli servert lunsj begge dagene.

Les mer om kurset her.

Instruktør

Christina Molander er instituttleder for Institutionen för Scenkonst  & lektor i Internasjonal Scenekunst ved SKH (Stockholm University of the Arts) Hun er produsent med ledererfaring som teatersjef og kunstnerisk leder på Moderna Dansteatern i Stockholm. Hun har lang erfaring som lærer i markedskommunikasjon og organisasjon, og har arbeidet med kommunikasjon av kunst ved flere scener i Sverige. Utvikler av Molander-metoden.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle deltakere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring, med følgende bakgrunn:

Ved stor påmelding vil følgende bli prioritert deltagere i Talentprogrammet UREDD, Medlemmer RadArt og medlemmer av HATS.

Sted

Workshopen holdes på Skansen i Tromsø

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 26. apr
Dato 2. mai – 3. mai
Pris 0,- kr
Tid 10.00 - 16.00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.

Søk om plass her