Hvordan lage podcast?
med Christina Skreiberg og Hanna von Bergen

Søknadsfrist 7. mar
Dato 9. mar
Pris 300/350 kr
Tid 09:00 - 12:00

Om Webinar

Er du nysgjerrig på å starte din egen podkast? Onsdag 9. mars kl 09 – 12 blir det et digitalt foredrag med kvinnene bak podkasten Frilanslivet. Her vil du lære hva du bør tenke igjennom før du starter en podkast, hvordan du jobber med innholdet, hvordan stille gode spørsmål, hvilken teknikk du kan bruke for å komme i gang og andre viktige tips – slik at du kan gå i gang med å lage din egen podkast.

Vi tar for oss:

  • Hvorfor lage podkast?
  • Konseptutvikling
  • Intervjuform & intervjuteknikk
  • Teknikk (utstyr, rom, tips under opptak, miksing)
  • Økonomi & tid
  • Markedsføring

Frilanslivet er en podkast om hvordan det er å jobbe for seg selv i medie-, kunst- og kulturbransjen i Norge. Podkasten lages av Hanna von Bergen (32) og Christina Skreiberg (39). Christina er frilansjournalist, tobarnsmor og har vært frilanser de siste 14 årene. Hanna er prosjektleder, musiker og kulturarrangør og har vært frilanser de siste seks årene. Frilanslivet har publisert 100 episoder og er blitt støttet av Kulturrådet, Kulturetaten Oslo kommune, Fritt Ord, Grafill, NOPA og Bergesenstiftelsen.

Medlemmer i Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris på kursavgiften.

Deltakerkriterier

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist 7. mar
Dato 9. mar
Pris 300/350 kr
Tid 09:00 - 12:00