Bendik Toming

LYD!

  • Pris 700/800
  • Sted Oslo
  • Startdato 11/11/2024
  • Sluttdato 12/11/2024
  • Starttidspunkt 10:00
  • Sluttidspunkt 16:00
Søknadsfrist: 6. okt 2024

Dette kurset er for deg som vil lære deg mer om lyd for teater! Er du skuespiller og vil du lære litt om lyd? Norsk Skuespillersenter tilbyr en introduksjon til arbeid med lyd for scene med Nationaltheatrets Bendik Toming. 

Kurset vil foregå på Torshovteatret i Oslo over to dager. Lyddesigner Bendik Toming vil gi en lettfattet introduksjon til grunnleggende verktøy og metoder som gjør deg i stand til å lage og spille av lyd til en forestilling. Kurset krever ingen forkunnskaper om lyd, men det er en forutsetning med scenisk erfaring innenfor skuespill, regi, eller liknende.

Kursplan

Den første dagen vil Bendik gi forskjellige innganger til hvordan å bruke lyd i en forestilling. Dere vil også jobbe med hvordan å finne lyder, ta opp lyder, og bearbeide dem, og dere vil få innføring i de enkleste programmene som trengs i arbeidet.

Andre dag vil dere ta i bruk lærdommen fra dag én, og deltakerne får i større grad prøve seg frem på egen hånd, under kyndig og velvillig oppfølging av Bendik.

 

Forberedelser

Kurset krever ingen forberedelser, men det er en fordel om deltakerene har en PC/Mac med dataprogrammet Qlab, men det er ikke påkrevd. Inngangsmodellen til Qlab er gratis og kan lastes ned her: https://qlab.app/download/

 

Medlemmer i Norsk Skuespillerforbund får rabattert deltakeravgift.

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Søknad

I samarbeid med: