WEBINAR: Mental trening
med Anniken Binz

Søknadsfrist 12. apr
Dato 28. apr
Pris 300 kr
Tid 09:00 - 16:00

Om Workshop

WEBINAR: MENTAL TRENING – HVORDAN FÅ MER UT AV LIVET DITT

Arrangert av: Et langt liv i scenekunsten – nettverk for erfaringsutveksling og kompetanse.

I disse tider er det mentale aspektet ved å være freelance kunstner viktig som aldri før. Hvordan takle endring og usikkerhet?  Hvordan sette gode mål, prioritering og fokus?

Lær stressmestring og verktøy for å bygge selvtillit, selvfølelse, bærekraftig balanse! Finn ut hva som er viktig for deg og hva du virkelig vil med Annikken Binz den 28. April.

Dette online kurset gir deg kunnskap og verktøy for å skape retning og oppnå det du ønsker uten å brenne lyset i begge ender. Verktøyene som deles er forskningsbaserte, og vil hjelpe deg til motivasjon, energi og bærekraft i livet ditt.

‘Høy arbeidsmoral’, ‘stå-på-vilje’ og ‘på tross av’ er kjente «leveregler» i frilanslivet – og du er selvfølgelig stolt av det. Du kjører på og setter deg høye mål for alt du skal mestre og rekke over, alt fra søken etter jobb, yte maksimalt i en jobb, være din egen entreprenør, sørge for næring og utvikling av kunstnerskapet ditt, trene instrumentet ditt, bygge bransjerelasjoner, ta vare på helsa di og pleie private forhold – lista er lang.

Synes du det er utfordrende å komme i mål med det du ønsker? Føler du deg overveldet eller stresset ønsker du å ha mer energi og overskudd?

Bli med på workshop i mental trening og lær hvordan du kan redusere stress, få gjort mer på mindre tid og ha det bedre med deg selv. Du vil få verktøy og kunnskap for å kunne trene opp konsentrasjon, prioritere arbeidsoppgaver og redusere stress.

INNHOLD
I løpet av workshopen skal du trene på følgende:

 • Hva er målet ditt?
  Hvordan vil du treffe blink hvis du ikke vet hva du sikter på? Et godt mål gir mening, motivasjon og retning. Det øker robustheten din mot stress. Mål gir deg også muligheten til å prioritere det som fører deg til målet ditt, og velge bort det som fjerner deg fra målet ditt.
 • Prioritering og effektivisering – hvordan får du gjort mer på mindre tid? Døgnet har kun 24 timer. Hvordan sørge for å levere høy kvalitet på mindre tid?
 • Hva er stress og hvordan påvirker det oss?
 • 2 mentale teknikker for å oppnå det du vil; indre dialog og avspenning

Workshopen krever ingen forberedelse.

HVA ER MENTAL TRENING
Mental trening handler om å styrke styrkene våre, og fjerne det som hindrer oss i å prestere. Ofte har vi dager som er gode og produktive, og dager som er mindre gode.
Det er ofte overlatt til tilfeldighetene. Gjennom mental trening blir du mer robust, du setter deg i førersetet i livet ditt, og du kan prestere på topp på dager som før kanskje endte opp med å bli dårlige.

Verktøyene som brukes i mental trening er evidensbaserte. Tidligere har disse teknikkene vært forbeholdt idrettsutøvere og toppledere. Nå er det flere og flere som oppdager mental trening og hva det betyr. Hjernen vår er plastisk. Det vil si vi kan endre våre vaner, tanker og handlinger slik at vi får det som vi vil.

Skal vi få det vi vil ut av livet trenger vi å starte med oss selv.
Mennesket er ingen robot og døgnet har kun 24 timer.  I dag blir 1 av 3 nordmenn utbrent. For å forebygge dette jobber vi med å prioritere det som er viktig for oss, og å fjerne det som ikke bidrar i livet vårt.  Vi jobber også med å redusere det indre skjulte stresset vi ofte ikke er klar over. Dette produseres av tanker og selvsnakket vårt. Gjennom bevisstgjøring og mentale teknikker vil vi kunne endre på dette. Vi jobber også med å dekke kroppens grunnleggende behov slik at det kan yte maksimalt. Alle vet at en bensinbil ikke fungerer på diesel. Men likevel tenker mange at kroppen kan fungere uten å gi den riktig næring og riktig hvile. Når vi gir kroppen det den trenger, vil den kunne prestere på et høyt plan.

Mental trening handler om bærekraft og balanse. Det handler om å fjerne det som hindrer oss i å prestere, og å ta kontroll på livet ditt slik at du får det resultatet du ønsker.

Workshopen arrangeres av «Et langt liv i scenekunsten – nettverk for erfaringsutveksling og kompetanse». 

Instruktør

Anniken Binz er mental trener, coach og yogainstruktør. Hennes visjon er å hjelpe flest mulig til et liv i balanse slik at de kan nyttegjøre seg av sitt fulle potensial og få det livet de ønsker. Anniken har bakgrunn som modell, bistandsarbeider, profesjonell basehopper og gründer. I tillegg er hun mamma, og driver med surfing og snowboardkjøring på fritiden. Hun er vant til å sjonglere roller og sørge for at hun bruker tiden riktig for å kunne oppnå alt hun ønsker. Da er investering i helse, stressmestring og mentale teknikker essensielle ingredienser. Dette er verktøy hun brenner for å dele med andre, fordi små grep kan gjøre store forskjeller, og alle fortjener å kunne dette.

www.annikenbinz.com

Deltakerkriterier

Workshopen er åpen for profesjonelle scene- og filmkunstnere.

Sted

Norsk Skuespillersenter, Welhavens gate 1.

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist 12. apr
Dato 28. apr
Pris 300 kr
Tid 09:00 - 16:00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.

 • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Min CV kan deles med kursholder og/eller andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for kurset.
 • Maks størrelse 2 MB
  Dra og slipp filer her, eller
  Godkjente filtyper: pdf, doc, docx.
 • Fagforeningsmedlemskap regnes som sensitive personopplysninger. Siden medlemskap i Norsk Skuespillerforbund utløser rabatt hos oss, ber vi deg likevel om denne informasjonen.