Min time
med Wenche Viktorsdatter Paulsen

Søknadsfrist
Dato 9. apr – 10. apr
Pris 600/550 kr
Tid 11:00 - 15:00

Om Veiledning

Vi er stolte av å kunne tilby personlig yrkes- og/eller produksjonsveiledning med den svært så dyktige og erfarne scenekunstprodusenten Wenche Viktorsdatter Paulsen!

– Sitter du fast?

– Trenger du et godt råd?

– Vil du se flere muligheter?

– Har du en stor oppgave foran deg?

I 45 eksklusive minutter har du muligheten til å dykke ned i problemstillinger rundt karriere, prosjekter eller andre områder som påvirker ditt yrkesliv. Wenche møter deg der du er i prosessen og kan hjelpe deg med å se veien videre.

Wenche Viktorsdatter anses for mange i scenekunstbransjen å være intet mindre enn en mastodont. Blandingen av faglig dyktighet, lidenskap for kunsten og kunstens rolle, engasjement for kunstnerne selv, evnen til å lytte og se, ispedd begavelsen av å gi råd på en mild og tydelig måte – betyr at hun i flere år har fungert som veileder for mang en frilanser.

Tidspunkter for veiledningstimer 9. og 10. april:
11 – 11.45
12 – 12.45
13 – 13.45
14 – 14.45

Du får beskjed om tidspunkt ved tildelt time.

NB: Ingen søknadsfrist – her er det førstemann til mølla! (så lenge man kvalifiserer, se deltakerkriteriene nedenfor)

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris.

Instruktør

Wenche Viktorsdatter Paulsen (f.1980), fra Tromsø og bor i Oslo. Wenche er utdannet scenekunstprodusent fra Stockholms Dramatiska Högskola og har vært ansatt som produsent ved Riksteatret siden 2011.  Tidligere har hun jobbet ved Nationaltheatret og Hålogaland Teater. Wenche er en av gründerne og kunstneriske lederne bak Tigerstadsteatret. Hun er gjesteforeleser ved Handelshøyskolen BI og arbeider som kursholder og veileder for ledere i teater- og kulturfeltet. Wenche har også arbeidet med spillefilm- og festivalproduksjon.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i utøvende skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell skuespillererfaring.

Sted

Veiledningen gis hos Norsk Skuespillersenter i Welhavens gate 1

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 9. apr – 10. apr
Pris 600/550 kr
Tid 11:00 - 15:00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden så snart vi får sett på den (med forbehold om noe forsinkelse i juletida).

  • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Min CV kan deles med kursholder og/eller andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for kurset.
  • Maks størrelse 2 MB
    Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: pdf, doc, docx.
  • Fagforeningsmedlemskap regnes som sensitive personopplysninger. Siden medlemskap i Norsk Skuespillerforbund utløser rabatt hos oss, ber vi deg likevel om denne informasjonen.