Monologbonanza
med Line Verndal

Søknadsfrist
Dato 7. mai
Pris kr
Tid 20:30 - 21:30

Om Arbeidsvisning

Monologbonanza er en sjelden mulighet til å se råmateriale og arbeid i prosess. Dette er en arbeidsvisning der du får oppleve resultatet av sesongens monologkurs Troverdig på selftape. Kom og del opplevelsen med oss!

I kveld møter du en gjeng skuespillere som søker å oppnå troverdig spill i nærformatet på skjerm. Selftapes har blitt audition-situasjonen for skuespillere, en setting som kan virke forvirrende og til tider frustrerende for mange. Så hva kan skuespilleren ta kontroll på? Skuespillerkunsten! Bli med og se hvordan skuespilleren lager troverdige karakterer i nære, digitale formater og hvordan skuespilleren optimaliserer disse mulighetene. Dette er empowerment, oss skuespillere imellom.

Kursholder: Line Verndal

På scenen: Kommer.

Settingen på Monologbonanza er hyggelig og uformell, og du må gjerne ta deg et glass på tampen av arbeidsuken. Velkommen skal du være!

Om monologkurs – Monologbonazasamarbeidet
I over 12 år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger, uttrykk og formidlingsflate. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza. Dette er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

Instruktør

Line Verndal gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1995 og har jobbet ved Oslo Nye teater, Rogaland teater, Det Norske teatret, Den Nasjonale scene, Riksteatret, Dizzie-showteater, Teater Ibsen og Hålogaland teater. Hun har hatt hovedroller i alt fra Shakespeare og Dostojevskij til musikaler, farser og spel. Likevel er det nok i TV- og filmsammenheng hun har gjort seg mest bemerket. I 2011 fikk hun Amanda for beste kvinnelige hovedrolle i filmen ”Limbo” og har vært nominert til Gullruten tre år på rad for rollen som Marit i NRK-serien ”Himmelblå”. Hun har også vært programleder for bla. ”Lines gode hjelpere” og tre sesonger med ”Hele Norge baker”. Hun har også blant annet hatt roller i tre sesonger av TV-serien ”Aber-Bergen” for TV3 og to sesonger av Netflixproduksjonen «Hjem til jul».

Deltakerkriterier

Åpent arrangement. Velkommen skal dere være!

Sted

Monologbonanza holdes denne gangen på nettstedet Zoom. Zoomlenke kommer i forkant av arrangementet.

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist
Dato 7. mai
Pris kr
Tid 20:30 - 21:30