Line Verndal

Monologbonanza

  • Sted Zoom
  • Dato 07/05/2021
  • Starttidspunkt 20:30
  • Sluttidspunkt 21:30

Monologbonanza er en sjelden mulighet til å se råmateriale og arbeid i prosess. Dette er en arbeidsvisning der du får oppleve resultatet av sesongens monologkurs Troverdig på selftape. Kom og del opplevelsen med oss!

I kveld møter du en gjeng skuespillere som søker å oppnå troverdig spill i nærformatet på skjerm. Selftapes har blitt audition-situasjonen for skuespillere, en setting som kan virke forvirrende og til tider frustrerende for mange. Så hva kan skuespilleren ta kontroll på? Skuespillerkunsten! Bli med og se hvordan skuespilleren lager troverdige karakterer i nære, digitale formater og hvordan skuespilleren optimaliserer disse mulighetene. Dette er empowerment, oss skuespillere imellom.

Kursholder: Line Verndal

På scenen: Kommer.

Settingen på Monologbonanza er hyggelig og uformell, og du må gjerne ta deg et glass på tampen av arbeidsuken. Velkommen skal du være!

Om monologkurs – Monologbonazasamarbeidet
I over 12 år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger, uttrykk og formidlingsflate. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza. Dette er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Søknad