Monologbonanza
med Beate Myrvold

Søknadsfrist
Dato 7. nov
Pris kr
Tid Kommer

Om Arbeidsvisning

I høst er Monologbonanza en del av vår 20-års jubileumsmarkering

Monologbonanza er en sjelden mulighet til å se råmateriale og arbeid i prosess. Dette er en arbeidsvisning der du får oppleve resultatet av sesongens monologkurs Sangstemmen bak Talestemmen. Kom og del opplevelsen med oss!

Denne kvelden møter du skuespillere som gjennom workshop med Beate Myrvold har fått en ny opplevelse av sangstemmen sin. De har alle forskjellig utgangspunkt. Kanskje tenker noen av dem at de ikke kan synge? Eller er redd for å synge selv om de er vant til å bruke stemmen sin som skuespiller? Eller kanskje noen av dem har lyst til å synge bedre? Uansett skal vi som publikum la oss berøre av skuespillernes helt eget kunstneriske sang-uttrykk.

På scenen: Kommer!

Settingen på Monologbonanza er hyggelig og uformell. Velkommen skal du være!

Om monologkurs – Monologbonazasamarbeidet
I over 12 år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger, uttrykk og formidlingsflate. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza. Dette er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

 

Instruktør

Beate Myrvold er sanger, tekstforfatter og Sang/stemmepedagog. Hun har sin hovedbakgrunn fra Roy Hart Theatre i Frankrike og Complete Vocal Institute i København. Gjennom firmaet sitt «Stemmen bak Stemmen» har hun holdt kurs/seminarer for ulike yrkesgrupper, skuespillere, fortellere, tolker, psykologer, bibliotekarer m.m og regelmessige weekendkurs «for alle» gjennom de siste 20 årene. Hun er kjent for å være en varm og ivaretakende pedagog, som har fått mange til å begynne å tørre å bruke stemmen bedre både via sang og i andre sammenhenger. Daglig er hun ansatt som høgskolelærer på Musikkteaterhøyskolen og holder for tiden på å produsere sin egen forestilling med fortellerteater, sang, dans og musikalske innslag, som skal ha premiere i februar.

Deltakerkriterier

Her er alle hjertelig velkommen!

Sted

Sentralen

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist
Dato 7. nov
Pris kr
Tid Kommer