Beate Myrvold

Monologbonanza

  • Sted Oslo
  • Dato 07/11/2021
  • Starttidspunkt Kommer

I høst er Monologbonanza en del av vår 20-års jubileumsmarkering

Monologbonanza er en sjelden mulighet til å se råmateriale og arbeid i prosess. Dette er en arbeidsvisning der du får oppleve resultatet av sesongens monologkurs Sangstemmen bak Talestemmen. Kom og del opplevelsen med oss!

Denne kvelden møter du skuespillere som gjennom workshop med Beate Myrvold har fått en ny opplevelse av sangstemmen sin. De har alle forskjellig utgangspunkt. Kanskje tenker noen av dem at de ikke kan synge? Eller er redd for å synge selv om de er vant til å bruke stemmen sin som skuespiller? Eller kanskje noen av dem har lyst til å synge bedre? Uansett skal vi som publikum la oss berøre av skuespillernes helt eget kunstneriske sang-uttrykk.

På scenen: Kommer!

Settingen på Monologbonanza er hyggelig og uformell. Velkommen skal du være!

Om monologkurs – Monologbonazasamarbeidet
I over 12 år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger, uttrykk og formidlingsflate. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza. Dette er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

 

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Søknad