Monologbonanza

Søknadsfrist
Dato 25. mar
Pris 100 kr
Tid 20:30 - 22:00

Om Arbeidsvisning

Monologbonanza er en sjelden mulighet til å se råmateriale og arbeid i prosess. Dette er en arbeidsvisning der du får oppleve resultatet av sesongens monologkurs…. Kom og del opplevelsen med oss!

 

Kursholder: Morgen Borgersen

På scenen:
Øyvind Hovden
Jennet Beghler
Veronika Smit
Anders Vårdal Gjerde
Alexander Karlsen El Younoussi
Helle Løkken Gilje

Settingen på Monologbonanza er hyggelig og uformell, og du må gjerne ta deg et glass på tampen av arbeidsuken. Velkommen skal du være!

Om Monologkurs – Monologbonazasamarbeidet
I over 12 år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger, uttrykk og formidlingsflate. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza. Dette er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

Les om årets monologkurs «Med en monolog i baklomma» her: https://skuespillersenter.no/kurs/med-en-monolog-i-baklomma/

Instruktør

Morten Borgersen er skuespiller, instruktør og forfatter. Han er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og debuterte i 1970. Har arbeidet ved de fleste av landets teatre, i tv og film. Teatersjef fra 1991-2008 ved Teatret Vårt i Molde, Teater Ibsen i Skien og Den Nationale Scene i Bergen.

Instruktør siden 1986 for rundt 60 oppsetninger ved Teatret Vårt, Teater Ibsen, Den Nationale Scene, Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Oslo Nye Teater, Haugesund Teater, Riksteatret, Nordland teater og Kilden teater og konserthus. Ved to anledninger regi i Russland på Maksim Gorkij teater- Vladivostok.

I 2012 debuterte han som romanforfatter, og har hittil gitt ut fem bøker.

Deltakerkriterier

Åpent for alle som jobber innen kulturfeltet, inkludert studenter.

Sted

Arbeidsvisningen skjer i Pyramiden på SALT Art & Music på Langkaia

I samarbeid med

Søk plass Påmelding avsluttet

Søknadsfrist
Dato 25. mar
Pris 100 kr
Tid 20:30 - 22:00